7 defecte pe care merită să le cultivi

1 67746 original jpg jpeg

Geloasă, gurmandă, cheltuitoare, curioasă...te gândeşti că eşti departe de a fi perfectă şi ar fi cazul să modifici ceva în caracterul tău? În loc să te învinovăţeşti de „păcatele” tale, ce-ar fi să ţi le accepţi şi chiar să ţi le cultivi? Aceste mici defecte îţi dau un anumit farmec şi te fac să fii unică în ochii celui pe care-l iubeşti. Dar care ar fi toate „păcatele” de care nu ar trebui să te deparţi pentru nimic în lume:

Un moment de lenevie

Viaţa de zi cu zi îţi aduce foarte mult stres,care îţi brăzdează fin faţa şi îţi afectează forma pishică. Nemaivorbind de maratonul zilnic între serviciu,casă şi grijile pentru copii. Şi atunci câteva momente de leneveală pe zi nu îţi fac decât bine. Pasează sarcinile soţului,mamei sau,de ce nu,soacrei ca tu să leneveşti fără să te gândeşti la nimic. Aceste momente depline de relaxare te vor ajuta să-ţi recapeţi forma şi să faci faţă provocărilor de zi cu zi.

Un dram de curiozitate

Eşti mereu curioasă să afli ce s-a mai întâmplat cu colegele tale,ce a mai păţit vecina de la doi sau prin ce mai aventuri mai trece cea mai bună prietenă. Uneori eşti acuzată că-ţi bagi nasul peste tot,dar tu simţi că aşa eşti mereu în priză. Dar este infinit mai bine să fii la curent cu ce se întâmplă cu cei din jurul tău decât să fii indiferentă cu ei. Implicându-te îi vei putea ajuta şi sprijini mereu.

Gurmandă doar un pic

Mâncarea care-ţi place te face fericită şi asta se vede pe faţa ta. Aşa că ori de câte ori îţi face cu ochiul o pizza sau o prăjitură cu ciocolată,nu renunţa la ea. Mănânc-o cu poftă şi uită de diete. Fără însă să abuzezi şi compensând cu puţină mişcare în fiecare zi. Ştiai că mâncarea gustoasă,acompaniată de 30 de minute de mişcare zilnică eliberează doza zilnică de serotonină,supranumit hormonul fericii?

Puţin orgolioasă

Dacă eşti puţin orgolioasă înseamnă că te iubeşti. Dacă te iubeşti,vei avea mai multă încredere în tine şi te vei îmbrăca mai frumos. Cu cât eşti mai frumoasă şi mai încrezătoare,cu atât mai mult te vor iubi cei din jurul tău. Iată câte motive ai să fii orgolioasă. Însă fii atentă să nu cazi în capcană şi să confunzi orgoliul cu egocentrismul. Eşti frumoasă,eşti deşteaptă,dar lumea nu se învârte în jurul tău.

Câteva minute de bârfă

Oare există vreo femeie pe lumea asta care să nu fi bârfit măcar cinci minute? Nu cred. Glumele,discuţiile lejere şi aproape nevinovate cu prietenele tale te eliberează de stres şi de griji. Aşa că acordă-ţi câteva minute pe săptămână să bei o cafea cu ele. Va fi aproape ca o vizită la psiholog.

Cheltuitoare cu măsură

Oh! Cumpărăturile! Nu exisă pe lumea asta un remediu mai bun pentru stres ca o sesiune de cumpărături. Şi nimic nu te face mai frumoasă ca noua rochie pe care ţi-ai cumpărat-o. Însă,de cum te vede soţul tău te acuză iar că ai cheltuit banii pe toate nimicurile,când şifonierul”cade” pe tine. Ca să-l consolezi cumpăr-i ceva şi pentru el. Aşa nu va mai avea nimic de comentat. Şi nu-i arăta cât ai cheltuit. Asta garantat îl va face să-ţi strice buna dispoziţie.

Geloasă doar câteodată

Dacă e vreo femeie care se lipeşte de soţul tău şi îţi vine să faci o criză de gelozie,fă-o. Nu lăsa să treacă momentul cu gândul că nu se va mai întâmpla. Cu condiţia să o faci discret şi cu măsură. Chiar dacă el spune că nu suportă aşa ceva,în adâncul inimii lui jubilează. Crizele tale sunt dovada sigură că îl iubeşti şi că nu eşti dispusă să îl împarţi cu nimeni.Recente

jobul viitorului jpg
Paralizie in somn jpg
Zambet jpg
Secret, zodii jpg
George Clooney, Lisa Snowdon  Shutterstock jpg
Curatenie jpg
cupluri de vedete  sursa   Shutterstock jpg
flori shutterstock 553167952 jpg
apocalipsa jpg
joburi de viitor jpg
Obiceiuri noi jpg
Suflet pereche jpg
Job jpg
femeie cu geantă  foto   Shutterstock jpg
Parinte jpg
Test jpg
print 3d  Shutterstock jpg
Ce spune despre tine culoarea preferata  Sursa foto shutterstock 1981034735 jpg
Intelepciune jpg
prima intalnire jpg