7 greşeli vestimentare care te fac să arăţi mai în vârstă

1 65913 original jpg jpeg

După 40 de ani, nu ne mai putem îmbrăca la fel ca la 22 de ani. Trebuie să avem grijă cum asortăm articolele vestimentare, ce culori alegem şi cum ne fac să arătăm.

Hainele negre

Negrul face minuni pentru corp şi este potrivit pentru aproape orice ocazie,dar ca femeia în vârstă,pielea tinde să devină mai palidă şi dacă porţi haine negre poţi crea un contrast dur care pune accent pe riduri şi atrage atenţia asupra umbre întunecate de sub bărbie şi din jurul ochilor. Adaugă un accesoriu străucitor,o eşarfă sau un colier,de orice culoare care va diminua efectul şters.

  

Nu te ascunde sub haine largi

Dacă încerci să acoperi şoldurile,braţele sau burta sub o bluză fără formă şi largă,de fapt te face să arăţi mai în vârstă. Un sacou bine croit,scoate talia în evidenţă şi creează un aspect mai tânăr.

   

Fusta mult prea lungă

Doar pentru că vârsta ta este în creştere,nu înseamnă că şi fustele trebuie să fie lungi. O fustă care trece de genunchi,îi ascunde uşor,dar,de asemenea,tinde să te facă să arăţi mult mai bine.Cea mai potrivită lungime la fustă este să pornească din talie şi să se oprească deasupra sau sub genunchi,până la mijlocul gambei şi astfel talia va fi mai subţire. În plus,fusta trebuie să fie potrivită înălţimii tale.

  Blugi prea mult strâmţi    

Blugii sunt confortabili şi cu stil,dar pot duce la un aspect urât dacă sunt prea stâmţi pe corp. Aceştia trebuie să fie elastici,pentru a se mula pe corp,ca să nu pară că luptă să se elibereze.

  Ochelari mult prea şic    

Ramele negre şi groase subliniază ridurile şi umbrele de sub ochi. Sunt recomandate ramele de plastic delicate,care au un pic de strălucire şi care înfrumuseţează. Acestea vor reflecta lumina.

  Alege haine clasice    

Când vine vorba de încorporarea pieselor la modă în garderoba ta,ar trebui să cauţi un stil clasic,care include o parte din trend. Încearcă bluzele de mătase,cu excepţia articolelor din piele.  

   

Pantofii cu toc

Tocurile şi pantofii platformă adaugă greutate inutilă în partea de jos a corpului. Optează pentru ceva mai elegant şi subţire.