Alegerea sutienului potrivit

1 63069 original jpg jpeg

Un sutien care nu-ţi susţine bine sânii sau care te strânge duce la distrugerea firelor de colagen şi la deformarea lor. alege sutiene de calitatea şi de mărimea potrivită.

Alegerea sutientului potrivit:ce dimensiuni

Măsoară-te pentru a şti care e dimensiunea potrivită de sutien. Dacă nu ştii cum,personalul din magazinele de specialitate îţi poate da o mână de ajutor. Probează modelele care-ţi plac:e important să nu te strângă,să susţină greutatea sânilor şi să-i încadreze corespunzător,să nu facă cute,să lase pielea să respire. Nu folosi modele care lasă urme roşii pe piele sau care irită pielea.

Alegerea sutienului potrivit :ce formă

Forma sutienului depinde de cum te îmbracişi de decolteul pe care-l vei purta. Dacă optezi pentru un decolteu rotunjit (în formă de „U”),optează pentru un sutien de tip „coşuleţ”. Acesta este perfect pentru orice tip de ţinute,în special pentru cele mulate,şi garantează rotunjimi senzuale. În plus,susţine foarte bine sânii. Pentru un decolteu mai mic,  drept  şi  atractiv,foloseşte sutienul tip „balconnet” (cunoscut şi sub numele de „balcony”). Acesta oferă contur ferm,pune în valoarea partea superioară a bustului,efectul fiind cât se poate de feminin. Dacă ai sânii mici şi porţi decolteuri îndrăzneţe,alege un sutien cu pernuţe de silicon,care oferă confort maxim. Pentru confort sporit vara şi ţinute care-ţi pun în valoare bustul,optează pentru un sutien fără bretele,din fibre naturale.

Alegerea sutienului potrivit:în funcţie de bust

Dacă ai un bust generos,ai nevoie de un model cu cupe pline,fără bureţi,cu bretele suficient de late ca să susţină greutatea sânilor. Modelele simple,fără volanuri şi dantele,creează iluzia unui bust mai mic. Dacă ai forme rontunjite,nu ezita să porţi sutien din dantelă,în formă de coşuleţ,necăptuşit. Dacă eşti minionă,foloseşte sutien coşuleţ push-up.Recente

Ce senzatii fizice dau diverse emotii Sursa foto shutterstock 259347731 jpg
culori jpg
Regula 3 30 300 pentru a fi fericit Sursa foto shutterstock 2228784763 jpg
Tendinta pe retelele sociale de combatere a strestului Tapping EFT Sursa foto shutterstock 2141108933 jpg
amintiri jpg
empatie jpg
Cum sa cresti stima de sine Sursa foto shutterstock 2341996931 jpg
Rugaciune jpg
Somatizarea emotiilor jpg
cristaloterapie jpg
prescură jpg
Transfăgărășan jpg
Incredere in sine jpg
pastrarea unui secret este nociva pentru sanatate jpg
interviu pentru un job foto  Shutterstock jpg
5 obiceiuri care iti dezvaluie personalitatea Sursa foto shutterstock 1746342872 jpg
intalnire anulata jpg
Ce vezi prima data iti arata cum reactionezi in fata provocarilor Sursa foto Jagranjosh jpg
Test jpg
Test Care este prima impresie pe care o faci Sursa foto shutterstock 1354368305 jpg