Alimente care nu sunt aşa de sănătoase precum crezi

1 80146 original jpg jpeg

Crezi că dacă adopţi un stil de mâncare vegetarian, vegan sau mănânci numai alimente organice, nu te vei îmbolnăvi niciodată? Există o listă cu produse alimentare considerate sănătoase, dar care nu sunt aşa cum credeai, şi anume:

Pizza vegetariană

Pizza vegetariană nu conţine carne, dar asta nu înseamnă că este mai sănătoasă. De fapt, aluatul de pizza este acelaşi. Este făcut din făină, condimentat cu sare, ketchup şi puse pe deasupra mai multe legume. Acest fel de mâncare nu este sănătos, deoarece nu conţine fibre, minerale, vitamine, acizi graşi şi nici antioxidanţi.

Salată

Dacă comanzi o salată în restaurant, chiar dacă este fără maioneză, nu înseamnă că este sănătoasă. Salatele sunt adesea preparate cu ulei rafinat, sare, oţet etc. Să nu mai vorbim că unele dintre legume nu sunt spălate foarte bine.

Gustări vegane

Veganismul nu poate fi asociat direct cu stilul de viaţă sănătos. Este o dietă, când oamenii nu mănâncă anumite alimente, de obicei din motive etice. Unii vegani mănâncă o cantitate mare de alimente procesate, adică făină rafinată, zahăr, sare, grăsime etc. De multe ori mâncarea vegană este prăjită, motiv pentru care tot mai mulţi vegani află că au probleme de sănătate.

Iaurt organic

Iaurt organic şi cel normal. Care dintre ele este mai sănătos? Nu vă aşteptaţi la un miracol atunci când componenta principală este laptele pasteurizat, omogenizat, dezodorizat, iar al doilea are ca ingredient principal zahărul rafinat şi mai mult de 10 grame din acesta pentru 100 de grame de iaurt. Persoanele care mănâncă iaurt organic sunt atraşi de pachetele verzi, semnul frunzei verzi şi imagini cu natura. Produsele alimentare organice pot fi, de asemenea, bogate în calorii, pot conţine mult zahăr etc.Recente

Mesaje text, relatie, foto shutterstock jpg
3 semne ca ai anxietate relaționala  Sursa foto Shutterstock 2002193720 jpg
autosugestie jpg
Regula 333 sau metoda care te ajută să scapi de anxietate, foto shutterstock jpg
trezitul devreme si starea de spirit, foto shutterstock jpg
Cele mai ascunse secrete ale zodiilor, shutterstock  jpg
Gesturi care lasa celorlalti o impresie proasta  Sursa foto Shutterstock jpg
anxietate shutterstock 1418979635 jpg
Reguli de bune maniere care sunt frecvent încălcate, foto shutterstock jpg
Bomboane jpg
Cum sa faci ca afacerea ta sa conteze 3 strategii pentru succes jpg
semnificatia zilei de nastere foto shutterstock 2031304499 jpg
rugaciuni pentru casnicie trainica shutterstock 178817489 jpg
shutterstock 1647140854 jpg
1 inaltarea sfintei cruci jpg jpeg
concediere   office g1090d99cf 1280 png
fidelitate jpg
Test de personalitate jpg
dinti de aur jpg
menstruatie jpg