Alimente ce stopează creşterea părului

1 63741 original jpg jpeg

Pentru că deja ştii cam care ar fi alimentele ce susţin o mai bună creştere a părului tău (fructe, nuci, verdeţuri), ne-am gândit că nu ar strica să le afli şi pe cele care contribuie la stagnarea acestui proces.

ZahărulDacă nu o faci pentru tine,atunci fă-o pentru părul tău. Zahărul poate interfera cu absorbţia de proteine,ştiute că sunt importante ​​pentru vitalitatea părului tău. Vitamina E este,de asemenea,esenţială pentru creşterea sănătoasă a părului şi zahărul poate scădea considerabil nivelul acesteia.

Acest lucru nu înseamnă că trebuie să tai definitiv zahărul de pe lista ta,ci doar să reduci consumul. Ia în considerare înlocuirea lui cu surse naturale cum ar fi fructele sau legumele (stevia este o alternativă bună).

Este minunată şi delicioasă,mai ales când o pui pe cartofii tăi copţi sau în alte mâncăruri. Ţine minte să o foloseşti cu moderaţie,deoarece excesul de sodiu contribuie la căderea excesivă a părului.

Consumul se va limita la mai puţin de 2300 mg pe zi sau chiar mai puţin dacă suferi de hipertensiune arterială,diabet zaharat sau dacă ai o vârstă de peste 51 de ani.

Unii oameni evită carbohidraţii,preocupaţi fiind mai mult de aspectul fizic,şi nu neapărat de părul lor. Alimentele bogate în amidon (ramificaţie a zahărului) pot cauza subţierea firului de păr.

Dacă ai o afinitate pentru alimentele bogate în amidon,cum ar fi pâinea,pastele,prăjiturile şi alte delicatese făinoase,e timpul să iei în considerare reducerea consumului lor.

Conţin o cantitate exagerată de zahăr procesat,sirop bogat în fructoză de porumb,îndulcitori artificiali şi coloranţi plini de chimicale,care nu oferă nici o substanţă nutritivă pentru părul tău. În plus,îţi usucă (prin deshidratare) toată podoaba capilară.

Citeşte şi:

Cerealele,izvor nesecat de energie

Cum previi diabetul zaharatRecente

jobul viitorului jpg
Paralizie in somn jpg
Zambet jpg
Secret, zodii jpg
George Clooney, Lisa Snowdon  Shutterstock jpg
Curatenie jpg
cupluri de vedete  sursa   Shutterstock jpg
flori shutterstock 553167952 jpg
apocalipsa jpg
joburi de viitor jpg
Obiceiuri noi jpg
Suflet pereche jpg
Job jpg
femeie cu geantă  foto   Shutterstock jpg
Parinte jpg
Test jpg
print 3d  Shutterstock jpg
Ce spune despre tine culoarea preferata  Sursa foto shutterstock 1981034735 jpg
Intelepciune jpg
prima intalnire jpg