Alimente uimitoare care elimină nicotina din organism

1 66421 original jpg jpeg

Potrivit unui studiu recent, pe lângă cancer şi boli cardiovasculare, fumatul duce la apariţia unor tulburări psihice foarte grave. În plus, pielea îmbătrâneşte mult mai repede. Iata in acest articol acele alimente uimitoare care elimină nicotina din organism.

Chiar dacă te-ai hotarat să renunţi la fumat,efectul nicotinei nu va dispărea foarte rapid. Din acest motiv,pe lângă anumite schimbări în stilul de viaţă,este vital să consumi alimente cunoscute pentru capacitatea lor de a elimina nicotina din corp.

Broccoli ajuta la eliminarea nicotinei din organism

Bucheţelele de broccolisunt bogate în vitaminele C şi B5. Fumatul scade nivelul de vitamina C din organism,din acest motiv specialiştii recomandă un consum regulat de broccoli. Mai mult, mănâncă acest aliment pentru a elimina nicotina din organism.

Portocale sunt eficiente in eliminarea nicotinei din organism

Un al produs bogat în vitamina C este sucul de portocale. Consumul regulat de portocale proaspete,cât şi de suc,stimulează metabolismul,înlătură stresul şi nicotina din organism.

Sucul de morcovi elimina nocotina din organism

Dacă fumezi,atunci trebuie să ştii că de fiecare dată când aprinzi o ţigară,nicotina rămâne în corp trei zile. Totodată,substanţa toxică,care se găseşte în frunzele de tutun afectează şi starea pielii. Un ajutor la-ndemână este sucul de morcovi. Bogat în vitaminele A,C,K şi B,substanţe  eficiente în îndepărtarea nicotinei din organism,sucul de morcovi este bun şi pentru piele.

Un foarte bun aliment care elimina nicotina din organism este spanacul

Se numără printre cele mai sănătoase legume,deoarece nu este bogat doar în vitamine,ci conţine,de asemenea,cantităţi mari de acid folic. Specialiştii spun că fumatul este asociat şi cu lipsta acidului folic din organism. Prin urmare,este esenţial să consumi alimente în compoziţia cărora se găseşte acidul folic sau vitamina B9.

Kiwi-pentru eliminarea nicotinei

Acest fruct-minune te ajută să elimini nicotina din organism. Kiwi este o sursă bogată de vitamine (A,C şi E). Când fumezi,nivelurile acestor vitamine se reduc,de aceea trebuie să dai organismului ceea ce a pierdut.

Elimina nicotina din organism cu apă

Fumatul te deshidratează. Potrivit oamenilor de ştiinţă,în urma unui consum mare de apă,se elimină nicotina din organism.