Alimentele-minune care îţi vindecă ficatul

1 65769 original jpg jpeg

Pentru a menţine sănătos ficatul sau pentru a-l ajuta să se regenereze trebuie să ai grijă la alimentaţie. Ştiai că dacă introduci câteva alimente în dietă poţi avea mai multă grijă de sănătatea hepatică?

Adesea subestimată,hepatita este o boală care afectează din ce în ce mai multă populaţie din întreaga lume. Studiile confirmă un număr alarmant de peste 500 de milioane de persoane la nivel global care suferă de una dintre formele de hepatită. În plus,hepatitele virale sunt răspunzătoare de  moartea a aproximativ 1 milion de oameni în fiecare an,în întreaga lume.Regimul alimentar strict şi reducerea,chiar stoparea consumului de alcool te pot scăpa de complicaţii nedorite.

Bogată în vitamina C şi antioxidanţi,grepfrutul are un rol important în detoxificarea ficatului. Un pahar mic de suc de grepfrut contribuie la creşterea producţiei de enzime,acestea curăţând ficatul de toxine şi ţinând la distanţă agenţii cancerigeni. De asemenea,grepfrutul poate înlocui cu uşurinţă cafeaua de dimineaţă până când ficatul tău este vindecat.

Află ce alte alimente-minune vindecă ficatul pe clicksanatate.ro.Recente

Test de personalitate jpg
depresie, burnout jpg
Filme de groaza jpg
Persoana toxica dependenta de drama  Sursa foto shutterstock 641808046 jpg
Interviu jpg
jobul viitorului jpg
Paralizie in somn jpg
Zambet jpg
Secret, zodii jpg
George Clooney, Lisa Snowdon  Shutterstock jpg
Curatenie jpg
cupluri de vedete  sursa   Shutterstock jpg
flori shutterstock 553167952 jpg
apocalipsa jpg
joburi de viitor jpg
Obiceiuri noi jpg
Suflet pereche jpg
Job jpg
femeie cu geantă  foto   Shutterstock jpg
Parinte jpg