Aşa poţi controla colesterolul şi diabetul!

1 73318 original jpg jpeg

Astăzi, multe persoane se confruntă cu probleme cum sunt greutatea, colesterolul sau diabetul. De aceea, încearcă să aibă un control asupra lor, în special prin dietă.

Datorită fibrelor pe care la conţine,apa de fulgi de ovăz ajută mişcările intestinului şi oferă saţietate. Să slăbeşti este mai uşor,în combinaţie cu exerciţiile fizice. În plus,ovăzul este considerat singura cereală care poate fi inclusă în dietă. Este perfectă pentru micul dejun,prânz sau gustare.Din punct de vedere nutriţional,ovăzul este bogat în fibre,vitamine,minerale şi aminoacizi,acestea fiind o parte esenţială pentru organism. În plus,unul dintre motivele pentru care această cereală a devenit aşa de iubită este faptul că este benefică pentru mai multe probleme ale organismului.Această băutură a devenit foarte populară datorită proprietăţilor pe care le posedă,în special în ceea ce priveşte slăbitul şi menţinerea sub control a diabetului şi nivelul colesterolului.

Beneficiile apei de fulgi de ovăz:

Apa de fulgi de ovăz este 100 % naturală şi-ţi va permite să obţii toate proprietăţile pe care le are ovăzul. Aceasta nu schimbă compoziţia fulgilor,aşadar,te vei bucura de gustul lor plăcut.

Motivul principal pentru care a devenit atât de populară în întreaga lume,se datorează faptului că s-a dovedit a fi un excelent suport pentru persoanele care au decis să se supună dietei pentru a slăbi.

Reţeta apei de fulgi de ovăz: Ingrediente

-105 g fulgi de ovăz

-2 litri de apă

-un baton de scorţişoară / vanilie (opţional)

Mod de preparare

Pune într-un vas fulgii de ovăz şi un pahar cu apă,apoi amesteci cu ajutorul blenderului la viteză maximă. În timp ce amesteci,adaugi restul de apă şi scorţişoara / vanilia. După care pui amestecul într-un vas şi-l bagi la frigider.

Cum se ia:

Dacă vrei să slăbeşti,bea un pahar din amestec după ce ai mâncat micul dejun,cel puţin o lună. Te va menţine sătulă pentru o mai lungă perioadă de timp şi oferă organismului substanţele nutritive şi fibrele de care are nevoie. În plus,va ajuta la menţinerea sub control a nivelului colesterolului rău sau a glicemiei crescute.

Pune fulgii de ovăz la înmuiat în apă cu o seară înainte,pentru a face mai uşoară amestecarea.

Credit foto:http://steptohealth.com  Recente

psiholog jpg
Cum sa scapi de stres in opt secunde Sursa foto shutterstock 1771976678 jpg
Test Care fata e mai atragatoare Sursa foto Pixabay si Shutterstock jpg
sezon estival jpg
vise jpg
Test Alege 3 animale Sursa foto shutterstock 2156214857 jpg
De ce vezi adesea 1111 Sursa foto shutterstock 285177449 jpg
protectie spirituala jpg
Ce senzatii fizice dau diverse emotii Sursa foto shutterstock 259347731 jpg
culori jpg
Regula 3 30 300 pentru a fi fericit Sursa foto shutterstock 2228784763 jpg
Tendinta pe retelele sociale de combatere a strestului Tapping EFT Sursa foto shutterstock 2141108933 jpg
amintiri jpg
empatie jpg
Cum sa cresti stima de sine Sursa foto shutterstock 2341996931 jpg
Rugaciune jpg
cristaloterapie jpg
Somatizarea emotiilor jpg
prescură jpg
Transfăgărășan jpg