Auto-descoperirea. 9 semne că eşti pe care să-ţi găseşti adevărata chemare

1 66148 original jpg jpeg

Poate că te-ai întrebat măcar o dată dacă ceea ce faci este chiar ceea ce îţi place şi ce ţi-ai dorit. Găsirea şi îndeplinirea pot fi confuze, iar adevăratul scop al sufletului nu este cel pe care crezi că ar trebui să fie.

 Iată 9 semne că eşti pe drumul cel bun de auto-descoperire:1. Eşti îngrozită când auzi primul apel

Toată lumea vrea să ştie care este rolul lui pe acest pământ. Dar cele mai multe dintre noi,suntem speriate să ne intensificăm zona noastră de confort. Am putea face un compromis întrebându-ne:” Putem păstra zona noastră de confort şi să ne găsim şi îndeplinim chemarea?” Universul probabil va spune:” La un moment dat,trebuie să alegi. Iubirea? Da sau nu?”

2. Adevărata aşteptare activează forţa vieţii tale

Când eşti chemată vei simţi că forţa creatoare a iubirii va aprinde pasiunea ta şi că arde un foc în interiorul sufletului. Te vei simţi ca şi cum ceva este mai puternic decât tine şi tu trebuie să îndeplineşti o misiune. S-ar putea îmbunătăţi sănătatea,prin atragerea unei noi relaţii de dragoste sau va deveni un magnetuimitor pentru oameni. Acest lucru se va întâmpla din cauza forţei de viaţă care face ca lucruri să se mişte,şi schimbă lumea.

3. Chemarea ta nu se încadrează într-o cutie

Chemarea ta va fi,probabil,perfect unică pentru tine. Altcineva ar putea oferi inspiraţie sau împărtăşi o chemare similară cu a ta,dar modul în care va naviga călătoria,eroul tău va fi la fel de unic ca o amprentă.

4. Experienţele te fac să te exprimi

Chiar experienţele care păreau ca eşecurile sumbre duc la ceea ce sufletul este,nu fac decât să se exprime pe acest pământ. Ai trecut toate testele care ţi-au fost date. Acestea te-au făcut să devii o învingătoarecare luptă până la sfârşit,pentru a face ceea ce îţi este dat să faci.

5. Chemarea ta pare să fie o ţintă în mişcare

Ai putea crede că chemările sunt în alb şi negru,dar chemările adevărate nu au tendinţa de a lucra în acest fel. Chemarea ta ar putea arăta 10 profesii diferite într-o singură viaţă,sau ar putea însemna loialitate totală pentru un loc de muncă. Chemările sunt o călătorie,şi,uneori,ne este dat doar un singur semn,la un moment dat.

6. Poţi vedea în aşteptare un pas clar în viitor

Chemările nu vin de obicei ca planurile de afaceri,astfel încât te-ai putea simţi chemat pentru a face o mutare inspirată,cum ar fi renunţarea la locuri de muncă greşite sau înscrierea pentru mai multă educaţie,doar pentru a descoperi că te simţi un pic pierdută după ce ai hotărât să faci acest pas iniţial.

Nu dispera. Te simţi în acest fel pentru că pasul următor nu s-a dezvăluit încă. Nu poţi grăbi chemarea ta. Ai încredere în calendarul divin şi ştii că,atunci când este momentul potrivit pentru tine de a sări,vei recunoaşte ceea ce trebuie să faci.

7. Chemarea nu plecă

Dacă tu nu găseşti chemarea,  te găseşte ea pe tine. Ca o iubire adevărată,chemarea ta nu te va lăsa să pleci. S-ar putea lăsa în urmă ceea ce ai crezut că a fost o dată o chemare,dar nu o mai simţi ca o chemare.Şi totuşi,chemarea ta păstrează la final o umbră.

 8. Te simţi ca un instrument al divinităţii în lume  

Când ai găsit într-adevăr chemarea,ştii că nu eşti tu cine face chestia aia,ce faci în lume. Este o inteligenţă de organizare,o iubire universală,o binevoitoare prezenţă,un Dumnezeu,ce vrei tu pentru a apela la acest lucru pe care îl preiei şi-l utilizezi pentru serviciul sacru. Munca ta începe să nu se mai simtă ca un act de ambiţie,ci o jertfă de iubire.

9. Chemarea deschide inima ta

Începi să observi că chemarea devine practică spirituală. Marginile de creştere dispar,umbrele devin luminate,relaţiile obţin teste,iar zona de confortdevine ameninţată.

Deschide inima ta. Capacitatea ta de compasiune se va extinde. Dragostea în tine se revarsă. Îţi dai seama că chemarea este totul despre care îţi va arată cum să iubeşti.