Beneficiile drojdiei de bere

1 65948 original jpg jpeg

Drojdia de bere poate fi găsită sub formă de capsule, lichidă sau sub formă de pulbere. Ultima opţiune fiind cea mai recomandată. Nu fi surprinsă când am să îţi spun că drojdia de bere este, în realitate, un tip de ciupercă. Cunoscută încă din antichitate, este incredibil de benefică pentru sănătatea organismului.

Ştiai deja beneficiile minunate ale drojdie de bere? Sau încă nu ai avut curaj să o încerci? Suntem sigure că vei fi convinsă că nu există nimic mai bun decât includerea drojdiei de bere în prima masa a zilei,în scopul de a te bucura de o mai bună calitate a vieţii.

Iată ce este mai exact drojdie de bere:

Acest supliment nutritiv poate fi găsit în magazinele alimentare de sănătate sau în supermarketuri de specialitate,precum şi în farmacii. Nu este scump şi poate fi combinat cu multe alimente. Acest tip de ciupercă este realizat printr-un proces de fermentare corespunzător,în care un compus devine o substanţă bogată în proteine,vitamine şi minerale.

Iată de ce este bună drojdia de bere pentru sănătatea organismului:

1. Conţine substanţe nutritive naturale

Treci printr-o perioadă în care te simţi mai obosită decât în mod normal? Ai observat că părul a început să cadă,că unghiile au devenit fragile şi se rup uşor? Atunci nu ezita. Consumă drojdie de bere,dimineaţa şi vei vedea că te vei simţi mai bine,datorită acestor proprietăţi pe care le are.Pentru fiecare 100 de grame de drojdie de bere,aceasta beneficiază de 8 grame de proteine. Este bogată în vitamine din complexul B,perfecte pentru a fortifica părul şi unghiile. Aceasta te va ajuta să sintetizezi enzimele şi hormonii,să menţii inima sănătoasă prin consolidarea arterelor şi buna circulaţie a sângelui. Drojdia de bere este bogată în aminoacizi,fibre şi mineraleprecum fierul,zincul,magneziul şi cromul.

2. Tratează constipaţia

Suferi în mod regulat de constipaţie? Dacă este aşa,ar trebui să ştii că drojdia de bere este foarte bogată în fibre,care este perfectă pentru a reglementa tractul intestinal şi de a evita această problemă clasică care ne afectează. În plus,întăreşte flora intestinală şi ajută la prevenirea balonării.

3. Combate oboseala şi ne încarcă cu energie

Drojdia de bere este foarte benefică pentru persoanele care au un deficit de vitamină sau pentru atunci când suferim de anemie sau ne simţim mai obosite decât în mod normal din cauza stresului. Nu ezita să incluzi acest supliment nutritiv în micul dejun. Vei vedea că,încetul cu încetul,o să începi să te simţi mult mai bine.

Motivul pentru care este recomandat să consumăm drojdie de bere dimineaţa este pentru că în acest fel te vei bucura de o zi cu mai multă energie,deoarece efectele sale sunt remarcate pentru mai multe ore.

Iată în ce fel poţi consuma drojdie de bere dimineaţa:

Cel mai potrivit mod de a consuma drojdie de bere este de a o amesteca cu alimente la micul dejun. Dacă este sub formă de pulbere,corpul o va asimila mult mai repede şi-l va ajuta să beneficiezi de mai multă energie. Iată câteva opţiuni delicioase de mic dejun care includ acest supliment nutritiv:

-Iaurt grecesc cu 30 de grame de drojdie de bere sub formă de pulbere,amestecat cu felii de prune şi o omletă cu spanac.

-O ceaşcă de cafea,un măr amestecat cu 30 grame de drojdie de bere şi un pic de scorţişoară pudră şi pâine prăjită de secară cu câteva picături de ulei de măsline.

   

-Un bol de fulgi de ovăz cu 30 de grame de drojdie de bere,împreună cu două nuci şi câteva căpşuni şi o ceaşcă de ceai verde.

-Un pahar de apă călduţă cu suc de lămâie,un bol de fructe:două căpşuni,pere şi cinci boabe de struguri,amestecate cu un iaurt natural grecesc şi 30 grame de drojdie de bere,pulbere.

-Un

tăiat în felii cu două roşii cherry,un pahar de suc de papaia amestecat cu 30 de grame de drojdie de bere pulbere şi o ceaşcă de ceai alb.

    

-Un sandviş din pâine de secară cu felii de piept de curcan şi un pahar de apă amestecată cu 30 de grame de drojdie de bere sub formă de pulbere.

-O

pâine prăjită cu gem de prune,un măr tăiat în bucăţi cu două nuci şi 30 de grame de drojdie de bere stopite cu un pic de scorţişoară.

   



Recente

Rugaciuni Sfantul Pantelimon  Sursa foto third 3910986 1280 jpg
medic incepator jpg
bnb@clikpentrufemei ro (1) jpg
Alege un desert preferat si afla cum esti perceput  Sursa foto shutterstock 1013046382 jpg
O femeie care pleaca in concediu  jpg
Culoarea preferata  Sursa foto shutterstock 2360547709 jpg
cursuri functionari curs resurse umane jpg
Beneficiile extrasalariale si afacerile la inceput de drum de ce ai nevoie de ele jpg
Stima de sine jpg
Minimalimul emotional  Sursa foto shutterstock 2409609473 jpg
psiholog jpg
Cum sa scapi de stres in opt secunde  Sursa foto shutterstock 1771976678 jpg
Test  Care fata e mai atragatoare  Sursa foto Pixabay si Shutterstock jpg
vise jpg
Test  Alege 3 animale  Sursa foto shutterstock 2156214857 jpg
De ce vezi adesea 1111  Sursa foto shutterstock 285177449 jpg
protectie spirituala jpg
Ce senzatii fizice dau diverse emotii  Sursa foto shutterstock 259347731 jpg
culori jpg
Regula 3 30 300 pentru a fi fericit  Sursa foto shutterstock 2228784763 jpg