Călătorie în timp şi dincolo de el cu #partyforhistory J&B ! (P)

1 60392 original jpg jpeg

Petrecerea #partyforhistory sau noaptea în care timpul s-a oprit preţ de câteva ore de distracţie pura în cel mai rar stil J&B RARE.

Într-un cadru generos semi-industrial oferit de ultimele două etaje ale magazinului Cocor,un spaţiu complet redecorat,petrecerea J&B #partyforhistory a lansat în România platforma cu acelaşi nume,prima tematică aleasă fiind atmosfera legendară Studio 54.

Cu un line up de zile mari (Lindstrøm,V. Stankov,Golan) la petrecerea J&B am avut ocazia sa petrecem ca niste staruri rock alaturi de curatorul simbolic Eddie Tatham,initiatorul J&B RARE.

aef355c67af9342a29bcf01e25bb4529 jpg jpeg

De-a lungul timpului,petrecerile gazduite de J&B au fost petreceri ce au intrat in cartile de istorie,J&B RARE,fiind bautura cea mai populara in Las Vegas-ul anilor ’58. Mai mult decat atat,J&B RARE era savurat la scena deschisa de catre cei “bogati si faimosi” precum:Frank Sinatra,Dean Martin si Sammy Davis Jr  care au introdus aceasta bautura chiar in show-urile lor. Daca il veti cauta pe Tatham pe Google,e posbil sa va intalniti cu urmatoarea fraza biografica:“there is no death listed for Eddie”,acesta este si motivul pentru care petrecerea J&B #partyforhistory l-a avut chiar pe Tatham in calitate de curator spiritual,cel care a creat un stil de viata inca actual si foarte apreciat prin intermediul J&B.

8f26aaa00833bb6af0ff4bda22cfad99 jpg jpeg

Pentru ca Eddie Tatham este inspiratia pentru spiritul neconventional J&B,la cel mai inalt etaj al #partyforhistory,personajul sau a prins viata pentru o singura seara hosted by J&B.

Tematica petrecerii J&B a fost Studio 54,clubul care a intrat in istorie ca fiind cel mai exclusiv,greu de penetrat club din New York,din toate timpurile;locul unor extravagante zguiduitoare,insa mai presus de toate locul in care intre alb si negru sau gay si straight nu se fac diferente.

Decorurile flamboiante,crowd-ul exclusivist,mixul muzical nudisco,electronic sau dance,au ridicat #partyforhistory la nivelul de „legendar”,J&B demonstrand inca o data ca o petrecere buna nu trebuie sa faca istorie,o petrecere buna este istorie.

Party On &Keep an eye on J&B#partyforhistory!Recente

Ce senzatii fizice dau diverse emotii Sursa foto shutterstock 259347731 jpg
culori jpg
Regula 3 30 300 pentru a fi fericit Sursa foto shutterstock 2228784763 jpg
Tendinta pe retelele sociale de combatere a strestului Tapping EFT Sursa foto shutterstock 2141108933 jpg
amintiri jpg
empatie jpg
Cum sa cresti stima de sine Sursa foto shutterstock 2341996931 jpg
Rugaciune jpg
Somatizarea emotiilor jpg
cristaloterapie jpg
prescură jpg
Transfăgărășan jpg
Incredere in sine jpg
pastrarea unui secret este nociva pentru sanatate jpg
interviu pentru un job foto  Shutterstock jpg
5 obiceiuri care iti dezvaluie personalitatea Sursa foto shutterstock 1746342872 jpg
intalnire anulata jpg
Ce vezi prima data iti arata cum reactionezi in fata provocarilor Sursa foto Jagranjosh jpg
Test jpg
Test Care este prima impresie pe care o faci Sursa foto shutterstock 1354368305 jpg