Călătorie în timp şi dincolo de el cu #partyforhistory J&B ! (P)

1 60392 original jpg jpeg

Petrecerea #partyforhistory sau noaptea în care timpul s-a oprit preţ de câteva ore de distracţie pura în cel mai rar stil J&B RARE.

Într-un cadru generos semi-industrial oferit de ultimele două etaje ale magazinului Cocor,un spaţiu complet redecorat,petrecerea J&B #partyforhistory a lansat în România platforma cu acelaşi nume,prima tematică aleasă fiind atmosfera legendară Studio 54.

Cu un line up de zile mari (Lindstrøm,V. Stankov,Golan) la petrecerea J&B am avut ocazia sa petrecem ca niste staruri rock alaturi de curatorul simbolic Eddie Tatham,initiatorul J&B RARE.

aef355c67af9342a29bcf01e25bb4529 jpg jpeg

De-a lungul timpului,petrecerile gazduite de J&B au fost petreceri ce au intrat in cartile de istorie,J&B RARE,fiind bautura cea mai populara in Las Vegas-ul anilor ’58. Mai mult decat atat,J&B RARE era savurat la scena deschisa de catre cei “bogati si faimosi” precum:Frank Sinatra,Dean Martin si Sammy Davis Jr  care au introdus aceasta bautura chiar in show-urile lor. Daca il veti cauta pe Tatham pe Google,e posbil sa va intalniti cu urmatoarea fraza biografica:“there is no death listed for Eddie”,acesta este si motivul pentru care petrecerea J&B #partyforhistory l-a avut chiar pe Tatham in calitate de curator spiritual,cel care a creat un stil de viata inca actual si foarte apreciat prin intermediul J&B.

8f26aaa00833bb6af0ff4bda22cfad99 jpg jpeg

Pentru ca Eddie Tatham este inspiratia pentru spiritul neconventional J&B,la cel mai inalt etaj al #partyforhistory,personajul sau a prins viata pentru o singura seara hosted by J&B.

Tematica petrecerii J&B a fost Studio 54,clubul care a intrat in istorie ca fiind cel mai exclusiv,greu de penetrat club din New York,din toate timpurile;locul unor extravagante zguiduitoare,insa mai presus de toate locul in care intre alb si negru sau gay si straight nu se fac diferente.

Decorurile flamboiante,crowd-ul exclusivist,mixul muzical nudisco,electronic sau dance,au ridicat #partyforhistory la nivelul de „legendar”,J&B demonstrand inca o data ca o petrecere buna nu trebuie sa faca istorie,o petrecere buna este istorie.

Party On &Keep an eye on J&B#partyforhistory!