Care sunt fructele care conţin puţin zahăr

1 71955 original jpg jpeg

Aceste fructe organice vor îmbunătăţi sănătatea ta în timp ce, reduc ingestia de glucoză. Fructele sunt iubite de toată lumea şi în toate anotimpurile. Eliminarea zahărului din dietă, poate fi o nebunie curentă, dar dacă vrei să elimini fructele din dietă, faci singură un deserviciu.

" Fructele oferă o mulţime de substanţe nutritive de care avem nevoie",spune dieteticianul Bonnie Taub-Dix. " Acestea oferă vitamine, minerale şi antioxidanţi. De asemenea, ne hidratează şi ne oferă fibre. "

Iată care fructe sunt scăzute în zahăr:1. Grepfrutul

Cel mai bun mod de a reduce la minimum aportul de zahăr este de a fi conştient de mărimea porţiilor,spune Taub-Dix. Grepfrutul este o opţiune de luat în calcul,mai ales ca o alternativă la dulciuri,dar trebuie să fii atentă la porţie,jumătate dintr-un fruct,conţine numai 8 grame de zahăr.

2. Avocadoul

Acestea nu pot fi în partea de sus a minţii,atunci când vine vorba de fructe,dar sunt la fel de satisfăcătoare. În afară de a fi scăzute în zahăr,avocadoul este plin de grăsimi şi fibre sănătoase. Un avocadoare un pic peste un gram de zahăr.

3. Merele

Dacă suferi de diabet zaharat sau eşti preocupată de modul în care fructele ne afectează silueta din cauza cantităţii de zahăr din sânge pe care îl conţin,ia în considerare schimbarea modului de mâncare. Un măr întreg are un indice glicemic mai mic decât sucul de mere. Un aport de mere mediu,are 19 grame de zahăr,în timp ce o ceşcă de suc de mere neîndulcit are aproximativ 24.

4. Portocalele

Ca şi în cazul merelor,mai bine să mănânci fructe întregi decât consumul de suc din acestea. O portocală dispune de 12 de grame de zahăr şi mai mult decât valoarea zilnică recomandată de vitamina C. O ceaşcă suc de portocale neindulcit,are de două ori cantitatea de zahăr şi doar o treime din fibre.

5. Piesicile

Când ai poftă de ceva dulce,cea mai bună alegere este o piersică suculentă. O piersică medie conţine aproximativ 13 grame de zahăr.

6. Căpşunile

Fructele de pădure sunt o opţiune excelentă atunci când vine vorba de a alege fructe care sunt scăzute în zahăr. O ceaşcă de căpşuni are doar şapte grame de zahăr şi oferă mai mult decât recomandarea ta zilnică de vitamina C.

7. Zmeura

Aceste fructe de pădure sunt surprinzător de scăzute în zahăr,în ciuda gustului dulce. O cană conţine doar cinci grame de zahăr,şi cu opt grame de fibre,acestea sunt mult decât probabil să te facă să te simţi sătula mai mult decât alte fructe.

8. Murele

O ceaşcă de mure conţine şapte grame de zahăr,opt grame de fibre şi două grame de proteine.Recente

psiholog jpg
Cum sa scapi de stres in opt secunde Sursa foto shutterstock 1771976678 jpg
Test Care fata e mai atragatoare Sursa foto Pixabay si Shutterstock jpg
sezon estival jpg
vise jpg
Test Alege 3 animale Sursa foto shutterstock 2156214857 jpg
De ce vezi adesea 1111 Sursa foto shutterstock 285177449 jpg
protectie spirituala jpg
Ce senzatii fizice dau diverse emotii Sursa foto shutterstock 259347731 jpg
culori jpg
Regula 3 30 300 pentru a fi fericit Sursa foto shutterstock 2228784763 jpg
Tendinta pe retelele sociale de combatere a strestului Tapping EFT Sursa foto shutterstock 2141108933 jpg
amintiri jpg
empatie jpg
Cum sa cresti stima de sine Sursa foto shutterstock 2341996931 jpg
Rugaciune jpg
cristaloterapie jpg
Somatizarea emotiilor jpg
prescură jpg
Transfăgărășan jpg