Ce efecte are dispoziţia pe care o ai asupra tenului tău

1 73351 original jpg jpeg

Problemele care apar la nivelul creierului se află în strânsă legătură cu cele care afectează pielea. Cum este posibil acest lucru? Iată!

Dacă eşti stresatăCând eşti stresată,corpul produce mai mult cortizol,un hormon al stresului care afectează celulele pielii. Din această cauză,vasele de la nivelul pielii sunt deteriorate,lucru care duce la grăbirea procesului de îmbătrânire a pielii,dar şi la alte probleme de sănătate precunm acnee,psoriazis sau eczeme.

Furia este un alt factor care îţi afectează sănătatea tenului. Cu cât eşti mai furioasă,cu atât muşchii faciali sunt mai slăbiţi. Din acestă cauză,pot apărea pete maronii şi riduri în jurul ochilor şi gurii.

În cazul în care mai tot timpul îţi este jenă de anumite lucruri sau te ruşinezi cu uşurinţă,şi în aceste situaţii tenul tău poate avea de suferit. Ruşinea şi jena agravează acneea şi declanşează pigmentarea pielii. Pe de altă parte,teama duce la încordarea muşchilor faciali,crescând riscul de apariţie a ridurilor.

Când suntem depresivi,tindem să stăm în cea mai mare parte a timpului crispaţi. Din această cauză apar ridurile de expresie. Dacă depresia nu este tratată,această probleme de sănătate poate avea consecinţe şi mai mari asupra tenului.

Substanţele chimice secretate de corp din cauza acestei afecţiuni mentale nu mai permit organismului să reducă inflamaţiile de la nivelul celulelor. Această problemă se reflectă la nivelul pielii prin apariţia cearcănelor adânci şi a senzaţiei de ochi umflaţi.Recente

protectie spirituala jpg
Ce senzatii fizice dau diverse emotii  Sursa foto shutterstock 259347731 jpg
culori jpg
Regula 3 30 300 pentru a fi fericit  Sursa foto shutterstock 2228784763 jpg
Tendinta pe retelele sociale de combatere a strestului  Tapping EFT  Sursa foto shutterstock 2141108933 jpg
amintiri jpg
empatie jpg
Cum sa cresti stima de sine  Sursa foto shutterstock 2341996931 jpg
Rugaciune jpg
cristaloterapie jpg
Somatizarea emotiilor jpg
prescură jpg
Transfăgărășan jpg
Incredere in sine jpg
pastrarea unui secret este nociva pentru sanatate jpg
interviu pentru un job  foto   Shutterstock jpg
5 obiceiuri care iti dezvaluie personalitatea  Sursa foto shutterstock 1746342872 jpg
intalnire anulata jpg
Ce vezi prima data iti arata cum reactionezi in fata provocarilor  Sursa foto Jagranjosh jpg
Test jpg