Ce fac oamenii de succes înainte de micul-dejun?

1 68355 original jpg jpeg

Ştiaţi că mulţi oameni de succes numesc primele ore ale dimineţii "orele de aur"? Această expresie este folosită deoarece dimineaţa, creierul este mai puţin aglomerat şi mai capabil să gândească clar şi hotărât.

Citeşte mai departe pentru a afla cele mai importante lucruri pe care oamenii de succes le fac,înainte de prima masă a zilei.

Se trezesc dis-de-dimineaţă

Primul lucru pe care oamenii de succes nu îl fac dimineaţa este că nu pierd timpul programând alarma peste încă 10 minute de „somn”. Acest buton de alarmă întârzie doar inevitabilul,aşa că se trezesc devreme şi se confruntă cu noua zi.

Practică un sport  

Ce fac oamenii de succes înainte de micul-dejun? Încep să se deplaseze. Câteva exerciţii fizice sau o alergare uşoară îţi va revigora toate simţurile şi îţi vor echilibra metabolismul,iar funcţiile creierului vor funcţiona corespunzător. Practică un sport de dimineaţă şi vei observa schimbări radicale în viaţa ta.  

Îţi verifică e-mailurile şi agenda

Nu e chiar cel mai inspirational sfat,dar este extrem de practic. Oamenii de succes înţeleg importanţa unei organizări perfecte şi a listei de priorităţi,aşadar ei ştiu întotdeauna ce îi aşteaptă în timpul zilei,făcând o scurtă verificare a întalnirilor şi mesajelor primite,asigurându-se că sunt pregătiţi pentru o nouă zi.

Se informează

În fiecare dimineaţă,persoanele care au succes ascultă câteva minute radio sau citesc un ziar pentru a fi la curent cu ceea ce se întâmplă în lume şi ar putea avea un impact asupra deciziilor sale pentru ziua ce tocmai a început.

Zâmbesc şi capătă o stare bună de spirit

La final,oamenii de succes ştiu importanţa începutului zilei cu cât mai multă energie pozitivă. Ei încearcă să îşi facă dimineţile frumoase,plăcute şi cât mai pozitive posibil,prin alegerea conştientă a unei stări de bine. S-ar putea să îi auzi cântând şi dansând la duş sau spunându-şi afirmaţii motivaţionale,de cele mai multe ori în faţa unei oglinzi,în timp ce se spală pe dinţi.