Ce nu poţi vedea cu ochiul liber

1 73707 original jpg jpeg

Ca oameni, noi credem că putem vedea şi experimenta totul. Dar adevărul este că, există mult mai mult în viaţă decât ceea ce se poate vedea cu ochiul liber. Limitările vederii noastre înseamnă că suntem lipsiţi de posibilitatea de a vedea nişte lucruri destul de interesante.

Iată câteva lucruri pe care ochiul uman nu le poate vedea.

Organismele monocelulare

De exemplu,organismul monocelular numit parameci,ce poate fi găsit în mediile de apă dulce şi marină,este atât de mic încât nu poate fi văzut cu ochiul liber. Aceste organisme microscopice pot fi la fel de mici ca 50 de micrometri,care este echivalentul a 0,002 inch. Destul de mici,nu?

Gaura neagră din spaţiul cosmic

Noi ştim că există găuri negre în spaţiul cosmic,dar nimeni nu a văzut vreodată una vizual. O gaură neagră este o regiune care are un câmp gravitaţional atât de intens încât nimic nu poate trece prin el,nici măcar lumina. Oamenii de ştiinţă au reuşit să identifice locaţia unei găuri negre prin gaz şi praf,care au fost atrase în ea. Dar,din moment ce nicio lumină nu este emisă,ochii noştri nu sunt în măsură să le vadă.

Fantome

Mulţi oameni din întreaga lume susţin că pot auzi şi simţi prezenţa fantomelor. De fapt,alţii susţin că au stat faţă în faţă cu o prezenţă fantomatică. Dar,indiferent de cât de multe poveşti cu fantome vom auzi,nimeni nu a reuşit vreodată să imortalizeze momentul în care s-a întâlnit cu o fantomă reală.  Camerele video cu inflaroşu sunt capabile de a capta ceea ce ochii noştri nu pot vedea,dar,de fapt,capturarea unei fantome sau a unui spirit într-o fotografie este ceva ce încă nu a fost făcut.

Vezi şi video:



Recente

SPAM jpg
intalnire romantica jpg
Emoticoane jpg
inselat jpg
nevoia de control   volan   shutterstock 2011393733 jpg
Frica jpg
angajare   interviu   hr process gb5e304e4d 1280 png
Excentric jpg
Narcisist jpg
Top 6 greseli de management care duc angajatii mai aproape de burnout jpg
femeie cu catel jpg
OK Manastirea Humor 523823332 jpg
lider familie shutterstock 1256373445 jpg
echilibru jpg
Longevitate jpg
Fericire jpg
multe obiecte   colectionare compulsiva   shutterstock 1742622026 jpg
Frica jpg
cuplu film shutterstock 695805913 jpg
Apel necunoscut jpg