Ce preparate să eviţi dacă vrei să fii sănătoasă

1 79844 original jpg jpeg

Probabil ai auzit că anumite alimente trebuie consumate cu moderaţie. Într-adevăr, aşa e, pe lista neagră regăsindu-se cele care conţin grăsimi trans, sodiu şi zahăr adăugat.

Mic dejun nesănătos

Poate fi o provocare să mănânci un mic dejun sănătos atunci când eşti pe fugă. Dacă cerealele cu zahăr, şunca prăjită se regăsesc în meniul tău de dimineaţă, ai putea să îţi schimbi obiceiurile alimentare. Evită alimentele prea grase, deoarece conţin nitrat de sodiu şi sodiu pentru a putea rezista mai mult, în timp ce alimentele cu zahăr pot creşte nivelul insulinei. Optează pentru un mic dejun uşor, cu ingrediente neporcesate.

Smoothie de căpşuni

Multe persoane consideră că smoothie-ul de căpşuni comandat în restaurante este obţinut exclusiv din iaur şi fructe, aşa că ce poate fi atât de rău la el? Ei bine, acesta este obţinut de obicei din îngheţată şi lapte foarte gras, iar gustul este potenţat cu zahăr. Nu mai este necesar de menţionat numărul caloriilor, căci îţi imaginezi şi singură. Imaginează-ţi doar că este echivalentul a doi burgeri mari! De aceea, o opţiune mai sănătoasă este sucul diluat cu apă, ajungând să conţină o pătrime din caloriile celui preparat cu lapte.

Alimente modificate genetic

Organismele modificate genetic au un potenţial ridicat de a produce daune organismului tău. Dacă le vei consuma frecvent şi în cantităţi mari, acest lucru poate duce la degradarea celulară şi la dezvoltarea cancerului. Uită-te pe eticheta produselor şi verifică dacă este precizat că nu au fost modificate genetic (în engleză aparând această specificaţie sub forma: free of GMO). Produsele organice cu certificat sunt cele mai recomandate.

Aripioare picante

Unele dintre preparatele preferate din lanţurile de fast food sunt delicioasele şi aromatele aripioare picante. Dacă le priveşti din punctul de vedere al caloriilor pe care le conţin, poate că o să zici că nu sunt atât de rele, însă dacă te gândeşti câtă sare conţin, implicit sodiu, s-ar putea să te pună puţin pe gânduri. Aşa că să nu te mire dacă organismul tău reţine apă sau dacă tensiunea creşte.



Recente

autosugestie jpg
Regula 333 sau metoda care te ajută să scapi de anxietate, foto shutterstock jpg
trezitul devreme si starea de spirit, foto shutterstock jpg
Cele mai ascunse secrete ale zodiilor, shutterstock  jpg
Gesturi care lasa celorlalti o impresie proasta  Sursa foto Shutterstock jpg
anxietate shutterstock 1418979635 jpg
Reguli de bune maniere care sunt frecvent încălcate, foto shutterstock jpg
Bomboane jpg
Cum sa faci ca afacerea ta sa conteze 3 strategii pentru succes jpg
semnificatia zilei de nastere foto shutterstock 2031304499 jpg
rugaciuni pentru casnicie trainica shutterstock 178817489 jpg
shutterstock 1647140854 jpg
1 inaltarea sfintei cruci jpg jpeg
concediere   office g1090d99cf 1280 png
fidelitate jpg
Test de personalitate jpg
dinti de aur jpg
menstruatie jpg
Proiect  jpg
parola jpg