Ce să faci când nu te mai poţi concentra!

1 70462 original jpg jpeg

Este prea mult zgomot la locul de muncă şi nu te mai poţi concentra? Sau, pur şi simplu simţi că momentul de creativitate şi inspiraţie de care ai nevoie a dispărut? Acela este momentul în care este nevoie de o pauză, deoarece apare epuizarea.

Atunci când nu te mai poţi concentra,totul devine enervant,iar creativitatea şi inovaţia iau o pauză,ca în acel timp tu să-ţi revii şi să poţi reveni la activităţile pe care trebuie să le îndeplineşti la muncă.

Iată cum poţi evita epuizarea şi spori fericirea folosind patru moduri creative de auto-îngrijire:1. Ia o pauză şi ieşi afară

Atunci când ai o zi grea şi nu te mai poţi concentra,este important să iei o pauză pentru a se oxigena creierul. Pauza poate fi de 5-10 minute,timp în care poţi ieşi afară sau merge în parc. Acest lucru te va calma,şi la întoarcere vei fi mai fericită şi creativă în ceea ce ai de făcut. Vei fi surprinsă de cât de repede îşi va reveni creierul,pentru că acesta este remediul natural pentru epuizare şi lipsa de concentrare.

2. Lasă copilul din tine să iasă la suprafaţă

Cărţile de colorat nu sunt doar pentru copii. A fi antreprenor şi nu numai,este un efort de inducere a stresului,de aceea,nu trebuie să se ajungă la stadiul de epuizare,ci de relaxare. Mergi la librărie,alege o carte de colorat şi cumpăr-o,sau descarcă modele de pe internet şi începe să le colorezi. Acest lucru te va relaxa,în timp ce te vei concentra şi vei capabilă să te întorci la ceea ce făceai cu mintea limpede.

3. Vorbeşte cu o prietenă care să te asculte şi să te motiveze

Această regulă este preferată de foarte multe femei deoarece atunci când împărtăşesc lucruri,sentimente şi pot vorbi liber despre ele cu persoana în care au încredere,simt că se eliberează şi,astfel se pot concentra mai bine.

4. Uită-te la videoclipuri de inspiraţie

Dacă simţi că nu mai poţi şi că nimic nu te motivează,atunci trebuie să te uiţi la videoclipuri de motivare,care să te inspire. Sunt atât de multe clipuri care te fac să te simţi atât de bine. Îţi imaginezi că tu eşti în locul persoanei care a vorbit şi care şi-a spus povestea.

Înainte de a te enerva,respiră adânc şi încearcă să te calmezi. Există momente în viaţă când simţi că nu mai poţi,când nimic nu se întâmplă aşa cum ai vrea tu şi parcă toată lumea este împotriva ta. Acela este momentul în care trebuie să te eliberezi,să cauţi alte alternative prin care să îţi dai seama că realitatea este de fapt alta şi trebuie să dai dovadă de răbdare.Recente

psiholog jpg
Cum sa scapi de stres in opt secunde Sursa foto shutterstock 1771976678 jpg
Test Care fata e mai atragatoare Sursa foto Pixabay si Shutterstock jpg
sezon estival jpg
vise jpg
Test Alege 3 animale Sursa foto shutterstock 2156214857 jpg
De ce vezi adesea 1111 Sursa foto shutterstock 285177449 jpg
protectie spirituala jpg
Ce senzatii fizice dau diverse emotii Sursa foto shutterstock 259347731 jpg
culori jpg
Regula 3 30 300 pentru a fi fericit Sursa foto shutterstock 2228784763 jpg
Tendinta pe retelele sociale de combatere a strestului Tapping EFT Sursa foto shutterstock 2141108933 jpg
amintiri jpg
empatie jpg
Cum sa cresti stima de sine Sursa foto shutterstock 2341996931 jpg
Rugaciune jpg
cristaloterapie jpg
Somatizarea emotiilor jpg
prescură jpg
Transfăgărășan jpg