Ce spune conţinutul genţii despre tine

1 65198 original jpg jpeg

Geanta oricărei femei este ca un puzzle, o combinaţie de numeroase obiecte care dezvăluie tot felul de indicii despre personalitatea ta. Iată ce spune conţinutul genţii despre tine!

Este o persoană minimalistă

Geanta ta conţine doar telefonul,portofelul,căştile şi crema de protecţie solară. Acest lucru demonstrează că eşti o persoană organizată. Colegii de muncă îţi admiră boroul deoarece este ordonat,iar maşina ta străluceşte mereu de curăţenie. Ştii mereu ce-ţi doreşti şi nu stai multă vreme cu meniul în mână la restaurant până ce te decizi ce vrei să mănânci. Oamenii din jur pot spune că eşti o persoană rece,mai ales când vine momentul să iei decizii,dar tu defapt crezi că eşti onestă şi realistă.

Mereu în tendinţe

Ochelarii de soare,crema de protecţie solară,telefonul,parfumul,rujul,balsamul de buze,pudra,creionul de ochi şi rimelul,într-un cuvânt toată trusa de fardurise găseşte la tine în geantă. Îţi place să ieşi din casă mereu pusă la punct. Adori să fii admirată,mai ales când cei care întorc capul după tine sunt bărbaţii. Îţi place să-i binedispui pe cei din jur,dar pe de altă parte nu eşti o persoană organizată. Chiar şi aşa ştii mereu unde-ţi sunt lucrurile. Ai o memorie foarte bună şi din acest motiv ieşi uşor din situaţii dificile.

Pregătită pentru orice

Când cineva se uită la tine în geantăgăseşte mănuşi de unică folosinţă,portofelul,un carneţel,un pix,telefonul,şerveţele,încărcătorul şi căşti audio. Ce spun toate aceste lucruri despre tine? Că atunci când prietenii au nevoie de ajutor vor apela mereu la tine. Fie că e vorba de planificarea unei aniversări sau a unei vizite de lucru,vei şti mereu ce e de făcut şi cum poţi să organizezi perfect lucrurile,luând în calcul tot felul de scenarii. Îţi este greu să te decizi cu ce ojă să te dai,deoarece încerci să-ţi imaginezi cu ce te vei îmbrăca în următoarele zile,în funcţie de cei activităţi ai planificate.

Mereu conectată

Telefonul,ceasul,tableta,încărcătorul şi memoria USB stau la loc de cinste în geanta ta. Eşti mereu la curent cu noutăţile,încât cei dragi te întreabă mereu despre ultimele melodii,filme sau evenimente politice. Ai tendinţa să vorbeşti fără să stau prea multe pe gânduri,iar acest lucru îţi poate cauza neplăceri. Totuşi,eşti prima care să-şi ceară scuze atunci când dă greş.

Artista

Eşti fire creativă,pasionată de frumos,aşadar din geanta ta nu va lipsi aparatul foto,un carneţel,creioane şi pixuri. Tu eşti persoana care nu se dă în lături de la a adansa în public,aşadar tu dai tonul distracţiei la petreceri.Recente

Relatie toxica  Sursa imagine shutterstock 1340850398 jpg
om încăpățânat  sursa   Shutterstock jpg
corpul uman  sursa   Shutterstock jpg
shutterstock 1081879181 jpg
TEST  Ce vezi prima oara iti arata ce profesie ti se potriveste  Sursa foto shutterstock 55338187 jpg
Astenie de primavara jpg
dezlegare la vin shutterstock 1347135425 jpg
Floarea preferata dezvaluie un secret al personalitatii tale  Sursa foto Unsplash jpg
Semnificatia trandafirului jpg
oameni fericiti jpg
boala oaselor fragile jpg
victoriabank md@clickpentrufemei ro jpg
stres jpg
TEST Animalul pe care l alegi iti dezvaluie defectele  Sursa foto jagranjosh com jpg
Trei metode de identificare a partenerilor utili pentru afacerea ta min jpg
persoană care încearcă să se relaxeze la muncă imagine shutterstock 2198777181 jpg
Care sunt punctele tale forte  Sursa imagine shutterstock 1619843515 jpg
Dumnezeu jpg
Barfa jpg
Respiratie ciclica jpg