Ce spune culoarea din dormitor despre tine

1 72115 original jpg jpeg

Se spune că culoarea care îţi place reprezintă personalitatea ta. Fiecare dintre noi are o culoarea preferată, şi de multe ori îţi dai seama care este, din culorile pe care le au hainele pe care le îmbraci, maşina sau accesorile.

Încerci să mereu cu tine acea nuanţă,chiar şi în vopseaua de pe peretele din dormitor. 

Iată ce spun următoarele culori:1. Galbenul

Tu consideri că 10 dimineaţa ar fi mijlocul zilei,şi că nu ai nevoie de un ceas ca să te trezeşti. Nu ai nevoie să întâmpini răsăritul zi de zi,de aceea preferi culoarea galben în dormitor. La fel cred şi cei cărora le place portocaliul.

2. Albul

Dacă ar exista un duh care să-ţi îndeplinească trei dorinţe,una dintre ele ar fi ”o noapte de odihnă”. Dormitorul tău este o evadare,camera în care vrei să ajungi mai repede după o zi grea de muncă. Tu nu consideri că pereţii sunt goi,aşa albi. În schimb,aceştia creează un spaţiu gol care te ajută să gândeşti mai clar. Cele mai mici indicii de culoare ar trezi interes,dar nu prea mult.

3. Albastru marin

Ai nevoi e de o poinie despre orice şi nu te gândeşti  despre ceea ce vor spune alţii. Ai o preferinţă pentru cafeaua tare,amară,politicile tale sunt partizane şi judeci oamenii după ceea ce ştiu. Deşi acest lucru ar părea o evaluare îndrăzneaţă,trebuie să-i spui bine venit înţelegerii. Cine vrea să trăiască într-o zonă gri?

4. Bej

Eşti rapidă în a le aminti unora că tu nu eşti de întreţinere,ştii ce vrei şi ce îţi place. Ţi-a luat ceva timp ca să te regăseşti în umbra exactă a bejului,care îţi aminteşte de un latte,cu o dimineaţă perfectă în străinătate,mai exact în Paris.  

5. Gri

Schema monocromatică armonioasă din dormitor a venit de la o idee pe care ai văzut-o undeva,chiar până la nuanţa de culoare. Eşti deschisă la idei noi,dar vrei să-i vezi în acţiune primii. Nu e vorba că eşti timidă,vrei doar dovada că funcţionează înainte de a comite. Ai fost preocupat de peste care tendinţa " de cafea " de luni de zile.

 6. Albastru  

Când a venit timpul pentru a alege culoarea pentru dormitor,alegerea a durat în total cinci secunde. Trebuie doar să ştii că vei alege culoarea pe care ai iubit-o mereu:albastru. Eşti relaxată şi sinceră când vezi această culoare,care îţi place,şi te bucuri de ea.

7. Maro 

Tu vrei să scapi de colecţia imensă de cărţi în favoarea versiunii digitale. Crescând,ai fost învăţată cu multe cărţi,şi ai ajuns să dezvolţi o pasiune pentru literatură şi o minte care rivalizează cu mulţi alţii. Dormitorul tău este locul unde citeşti cele mai recente biografii,şi îl simţi ca un club de studiu al viselor tale.  

   

8. Verde

Niciodată nu uita să scrii un bilet de mulţumire,deoarece ai o colecţie uimitoare de eşarfe. Eşti crescută prin intermediul prietenilor de încredere,care ştiu să îţi ofere un sfat. Şi,da. Eşti o persoană care nu se plictiseşte niciodată,iar dormitorul tău arată ca o utilizare sofisticată de culoare.

9. Roz

Dacă ar fi fost acceptabil social,vei utiliza fericită dormitor pentru distracţie. Eşti o fiinţă socială care trăieşte pentru o noapte bună. Pereţii fermecători de culoare bomboanelor îţi amintesc de anii de adolescenţă.



Recente

Rugaciuni Sfantul Pantelimon  Sursa foto third 3910986 1280 jpg
medic incepator jpg
bnb@clikpentrufemei ro (1) jpg
Alege un desert preferat si afla cum esti perceput  Sursa foto shutterstock 1013046382 jpg
O femeie care pleaca in concediu  jpg
Culoarea preferata  Sursa foto shutterstock 2360547709 jpg
cursuri functionari curs resurse umane jpg
Beneficiile extrasalariale si afacerile la inceput de drum de ce ai nevoie de ele jpg
Stima de sine jpg
Minimalimul emotional  Sursa foto shutterstock 2409609473 jpg
psiholog jpg
Cum sa scapi de stres in opt secunde  Sursa foto shutterstock 1771976678 jpg
Test  Care fata e mai atragatoare  Sursa foto Pixabay si Shutterstock jpg
vise jpg
Test  Alege 3 animale  Sursa foto shutterstock 2156214857 jpg
De ce vezi adesea 1111  Sursa foto shutterstock 285177449 jpg
protectie spirituala jpg
Ce senzatii fizice dau diverse emotii  Sursa foto shutterstock 259347731 jpg
culori jpg
Regula 3 30 300 pentru a fi fericit  Sursa foto shutterstock 2228784763 jpg