Ce spune felul în care te aşezi despre tine

1 73580 original jpg jpeg

Uneori, limbajul non-verbal şi vestimentaţia pot fi mai expresive decât cuvintele. Asta pentru că multe lucruri le faci instinctual, fără să le acorzi importanţă. Poziţia pe care o adopţi atunci când te aşezi spune multe despre personalitatea ta.

Genunchii apropiaţi,picioarele depărtate

Dacă alegi să stai în acest mod atunci când eşti la birou,la şcoală sau acasă arată că eşti o persoană creativă,plină de şarm,dar puţin copilăroasă. Ai o abilitate de a rezolva cu uşurinţă lucrurile,dar îţi este destul de greu să te concentrezi asupra unui subiect mai mult timp. Oamenii se simt bine în compania ta şi nu îi deranjează că spui lucrurilor pe nume. Ai putea să îţi dezvolţi simţul responsabilităţii şi să fii mai atentă la detalii.

Un picior peste celălalt

Eşti genul de persoană care nu se opreşte din visat şi care posedă o imaginaţie foarte bogată. Mintea ta este plină de idei creative,care ajung să fie apreciate de majoritatea persoanelor. Nu suporţi rutina şi eşti sufletul petrecerii,oriunde ai merge. Modul în care alegi să stai arată că eşti foarte sigură pe tine şi că poţi lua decizii indiferent de circumstanţe. Îţi poţi schimba cu uşurinţă job-ul,coafura şi hainele şi nu te ataşezi foarte uşor de oameni.

Picioarele apropiate,genunchii depărtaţi

Cântăreşti toate opţiunile înainte să iei o decizie şi eşti genul de persoană perfecţionistă. Uneori,poţi fi extrem de tipicară. Chiar dacă ai tendinţa să faci dezordine în mediul în care lucrezi,numai tu îţi cunoşti propria organizare. Atunci când interacţionezi cu alte persoane,poţi trece foarte uşor de la un subiect la altul. Învaţă să ai răbdare să asculţi. Unii oameni te-ar putea considera arogantă.

Picioarele apropiate egal

Nu îţi place să îţi exprimi emoţiileşi sentimentele în public. Eşti o persoană emotivă,care evită subiectele legate de intimităţi. Întâmpini probleme în dialogul cu cei din jurul tău şi ai tendinţa să fii o fiinţă solitară. Eşti un om rezervat şi calculat.

Picioarele lipite,înclinate pe o parte

Nu renunţi niciodată la ceea ce ţi-ai propus. Eşti foarte grijulie cu aspectul tău fizic şi te gândeşti mereu la ce cred alţii despre tine. Faci eforturi mari pentru a arăta cât mai bine în fiecare zi. Totuşi,acest lucru nu îţi creşte stima de sine deoarece eşti foarte vulnerabilă şi accepţi,cu greu,criticile celor din jur.