Ce spune poziţia în care dormi despre tine

1 53444 original jpg jpeg

Fiecare dintre noi preferă să doarmă într-o anumită poziţie, deoarece ni se pare cea mai confortabilă. Însă, aceasta poate să dezvăluie câteva trăsături ale personalităţii tale.

În mod ghemuit

Estea cea mai des întâlnită poziţie de somn,aproximativ 58% dintre oameni preferând-o. Psihologii spun că aceste persoane caută astfel un mod prin care să scape de stresul cotidian,deoarece sunt conştiincioase,pun mereu lucrul pe primul plan şi nu le place să lase o treabă neterminată.

Citeşte şi:

Cum să ai un somn odihnitor

Alimente bune şi rele pentru somn

Poziţia trunchiului de copac

Denotă un grad mare de încăpăţânare din partea celui care preferă să doarmă în poziţie cât mai dreaptă şi cu mâinile pe lângă corp. Aceste persoane sunt lideri înăscuţi,au bune capacităţi administrative,deşi de multe ori văd lucrurile în felul lor şi insistă să fie făcute astfel.

În lateral

Cei care dorm pe o parte,cu mâinile răsfirate sunt persoane cu o imaginaţie bogată,creative,care caută mereu să-şi îndeplinească visurile şi nu lasă pe nimeni să stea în calea lor sau să le zică că ceea ce gândesc este imposibil. Nu refuză niciodată noile oportunităţi,deşi de multe ori nu-şi acordă mereu timp de gândire.

Cu mâinile sub cap

A fost descrisă ca fiind una dintre cele mai puţin confortabile poziţii. Psihologii susţin că persoanele care o adoptă nu prea au control aupra vieţii lor şi lasă lucrurile să decurgă de la sine,fără să fie nevoiţi să ia decizii importante. Totuşi,de multe ori le pare rău şi şi-ar fi dorit ca lucrurile  să fi avut alt curs.