Ce vin să alegi în funcţie de zodie

1 60260 original jpg jpeg

Dacă vrei să ştii ce vin se potriveşte cel mai bine cu gusturile şi temperamentul tău, sau dacă vrei să faci persoanei dragi cadou o sticlă de vin, află ce vinuri se armonizează cel mai bine cu tipul de zodie.

Semnele de Foc

Acestea includ Berbecul,Săgetătorul şi Leul. Sunt zodii puternice,extrovertite,comunicative,generoase.Cei născuţi sub acest semn nu se sfiesc să fie lideri,să se pună în valoare şi să ia iniţiative.

Vinul potrivit este unul roşu,îndrăzneţ,fructat,plin,elegant,cu note complexe de condimente (piper negru,piper verde).  Vinurile din soiul românesc Fetească Neagră sau din soiul Syrah se armonizează cel mai bine cu persoanele născute sub un semn.

Semnele de Pământ

Taurul,Fecioara şi Capricornul intră în această categorie. Persoanele născute în aceste conjucturi astrale sunt,cum se zice,„cu picioarele pe pământ“,practice,devotate familiei şi prietenilor,dar şi gurmande. Arpeciază plăcerile vieţii,mâncarurile şi băuturile fine.

Li se potriveşte mănuşă vinul roşu din soiul Cabernet Sauvignon – bine structurat,armonios,senzual,care reflectă frumos caracteristicile mediului în care cresc strugurii. Şi care,cu cât se învecheşte mai mult în sticlă,cu atât capătă un buchet mai apetisant!

Citeşte şi:

Cum să-l cucereşti în funcţie de zodia lui

Cum ne influenţează viaţa astrul nopţii

Semnele de Aer

Persoanele născute în zodia Gemenilor,Balanţei şi Vărsătorului sunt inteligente,flexibile,comunicative,şi iau viaţa aşa cum vine. Urăsc restricţiile şi trăiesc clipa.

Lor lise potrivesc vinuri strălucitoare,vibrante,echilibrate,care lasă totuşi o senzaţie de prospeţime. Un vin alb Chardonnay este alegerea cea mai bună:poate fi băută în orice moment al zilei,se potriveşte cu o mulţime de mâncări,şi poate fi „povestită“ cu prietenii.

Semnele de Apă

Persoanele născute sub acest semn (zodia Cancer,Scorpion,Peşte) pun emoţiile şi visele mai presus de trăiri. Sunt extrem de creative,intuitive şi văd lucrurile ascunse sub pojghiţa superficialului.

Vinul roşu Pinot Noir li se potriveşte de minune. Este un vin lejer,dar cu arome intense,fine,complexe şi tuşe condimentate. Reflectă elegant mediul în care au crescut strugurii. Mulţi îl consideră un adevărat afrodiziac – elixirul viselor şi al iubirii.



Recente

interviu pentru un job  foto   Shutterstock jpg
5 obiceiuri care iti dezvaluie personalitatea  Sursa foto shutterstock 1746342872 jpg
intalnire anulata jpg
Ce vezi prima data iti arata cum reactionezi in fata provocarilor  Sursa foto Jagranjosh jpg
Test jpg
Test  Care este prima impresie pe care o faci  Sursa foto shutterstock 1354368305 jpg
Loc de munca toxic  jpg
Metoda kaizen de evitare a burnoutului  Sursa foto shutterstock 702522496 jpg
o persoana care minte jpg
Ce spune despre tine modul in care folosesti tubul de pasta de dinti  Sursa foto shutterstock 651225181 jpg
intuitie jpg
Desenele pe care le faci in graba arată ce te motiveaza in viata  Sursa foto shutterstock 2291956477 jpg
Sfintii 40 de Mucenici  Sursa foto Wikimedia jpg
Ce este ableismul  Sursa foto shutterstock 2292625553 jpg
copil deprimat  foto   Shutterstock jpg
Ce vezi prima data in aceasta imagine iti dezvaluie cele mai mari frici jpg
cadou jpg
femeie puternica jpg
personalitate jpg
5 calitati nelipsite persoanelor inteligente emotional  Sursa foto shutterstock 715595482 jpg