Ceaiul te ajută să ai o piele mai frumoasă

Dereglări hormonale remedii naturiste jpeg

Iarna este sezonul perfect pentru a bea cât mai multe ceaiuri. Acestea oferă mai mult decât căldură şi hidratare. Ceaiurile te ajută să lupţi cu vremea rece, te relaxează, te fac să te simţi mai energică şi te apără împotriva ridurilor. Vedem si noi in acest articol totul despre ceaiul care te ajută să ai o piele mai frumoasă.

Pentru mai multe beneficii asupra frumuseţii este recomandat consumul de ceai,şi mai puţin cel de cafea,în sezonul rece.

Iată ce ceaiuri sunt bune pentru piele mai frumoasa:

1. Ceaiul de muşeţelprotejează pielea de arsurile solare,datorită concentraţiei ridicate de acid eteric,substanţă chimică care este eficientă pentru piele,te ajută să ai un somn odihnitor şi este bun de consumat în perioada menstruaţiei,deoarece reduce crampele şi durerile.2. Ceaiul de păpădieeste preparat din flori şi rădăcini uscate,care prin infuzie are efect diureticcare ajută funcţia hepatică şi digestia,ambele fiind esenţiale pentru o piele catifelată şi sănătoasă.3. Ceaiul de ghimbir,sau o infuzie de rădăcină de ghimbir proaspăt ras,îndepărtează răcelile,te ajută să digeri mai uşor mese grele,şi funcţionează ca un puternic antiinflamator pentru corpul şi piele,ca prin magia frumuseţii.4. Ceaiul verdeare capacitatea de a bloca formarea ridurilor şi chiar inversa daunele produse de razele UV,datorită radicalilor liberi de stingere dincorp. Catechinele din ceaiul verde sunt antioxidanţi chiar mai puternici decât vitamina C şi E,şi a fost demonstrată capacitatea sa uimitoare de a restabili şi revigora celulele moarte ale pielii.5. Rooibos sau ceaiul rosu,este bogat în antioxidanţi,un ceai natural şi protector care este anticancerigen,este anti-îmbătrânire,şi pentru persoanele care suferă de alergii,este un antihistaminic natural.6. Ceaiul Tulsiajută la eliminarea stresului şi ajută hormonii de echilibru cu puterile sale calmanteşi energizante. Ceaiul Tulsi combină plante medicinale ca ghimbir,iasomie şi trandafir.7. Ceaiul albconţine fitochimicale antiinflamatorii care împiedică desprinderii sau defalcarea de colagen şi elastină din piele,care contribuie în mod direct la apariţia semnele de îmbătrânire. Ceaiul alb are efecte anti-îmbătrânire,consumat chiar şi în cantităţi mici,astfel încât să poţi simţi ce bun şi minunat este pentru piele,bând doar o cană.