Cele mai bizare alergii ale oamenilor

atac cerebral jpeg

Pe lângă clasicele alergii - la praf, polen sau piper, există şi altele mai puţin cunoscute. În timp ce unele dintre ele sunt extrem de rare, altele se întâlnesc în multe cazuri si au simptome diverse. Iată care sunt cele mai bizare alergii.

Alergie la bani

Sunt persoane care sunt alergice la bani,mai exact la metalul din care sunt făcute monedele. Alergia se poate manifestă prin apariţia mâncărimilor,prin înroşirea pielii şi apariţia băşicilor,simptome care apar la doar câteva ore după ce pielea a intrat în contact cu monedele.

Alergie la sărut

Poate că ţi se pare ciudat,dar există persoane care au alergie la sărut. Cum este posibil acest lucru? Dacă persoana în cauză este alergică la anumite medicamente sau alimente consumate de către partener,se poate confrunta cu simptome care indică această problemă neplăcută.

Alergie la pantofi

Da,şi acest tip de alergie există,din cauza substanţelor care se găsesc în pielea pantofilor. În plus,transpiraţia picioarelor poate agrava acest tip de alergii,ducând la iritarea pielii de pe picioare.

Alergie la lenjeria intimă

Lenjeria intimă realizată din materiale sintetice precum lycra sau nailon poate cauza alergii genitale. De aceea,indicat este să se poarte doar lenjerie intimă din bumbac.

Alergie la sex

Alergia la sex este destul de rară,aşadar nu este cazul să te îngrijorezi. Femeile al căror vagin nu suportă sperma se confruntă cu arsuri genitală,mâncărimi şi băşici.

Alergie la computer

Acest tip de alergie este,din fericire,temporară,nu permanentă. Persoanele care se confruntă cu această problemă suferă de dureri de cap,mâncărimi ale pielii şi rinoree. Aceste simptome apar din cauza sensibilităţii corpului în faţa undelor electromagnetice pe care le emit computerul.