Cele mai bune alimente care te ajută să slăbeşti

Să ţii dietă fără să faci foamea şi totuşi să slăbeşti poate părea doar un vis, însă, din fericire, este posibil. Denumite alimente noncalorice, unele alegeri culinare pun organismul la treabă şi va consuma mai multe calorii decât îi furnizează acestea.
Specialiştii ne dau o veste bună:alimentele care conţin aşa-numitele calorii negative ne ajută să slăbim şi,în acelaşi timp,să avem şi senzaţia de saţietate. De aceea,trebuie incluse în meniu.
Cum le combinăm
Modul în care combinăm alimentele constituie,în opinia specialiştilor,singurul secret al reuşitei unei diete. "Alimentele care sunt adevărate bombe calorice nu se combină, niciodată, cu cele slab calorice sau noncalorice pentru că nu se obţine niciun rezultat. Primele vor contracara efectul celor din urmă. Pentru o pierdere în greutate constantă, fără fluctuaţii, mâncaţi, la aceeaşi masă, fructele şi legumele fără să le combinaţi cu altceva. Acestea pot fi consumate ca atare, fierte sau preparate la cuptor, pentru a vă accelera metabolismul",recomandă dr. Laurenţiu Luca,directorul Clinicii PULS.
Ce putem mânca fără grijă
Afine şi gulii-previn diabetulAnanas-dizolvă grăsimileArdei iute – accelerează metabolismulBroccoli-are calorii negative