Cele mai cautate şi originale cadouri de Crăciun (P)

1 60665 original jpg jpeg

Dacă vă întrebaţi care sunt cele mai căutate cadouri de Crăciun în 2015, cadouri care să îi surprindă şi să le punăun zâmbet pe faţă celor dragi, Borealy vă ajută cu câteva selecţii de cadouri. Ideile de cadouri sunt rezultatul unei experienţe de şase ani şi a miilor de cadouri trimise către clientii care au ales să îşi cumpere cadourile din magazinul online de cadouri Borealy.ro.

Asftel,in topul preferinţelor cadourilor pentru barbati,pe care acestia si le doresc de la Moş Crăciun,se numără ceasurile si cutiile de ceasuri-18,9% (aici intrand atat cutiile de depozitat ceasurile cat si watchwinder-ele),accesoriile de business pentru birou-14.5% (business desk-uri,agende,ceasuri de birou de lux), si instrumentele de scris-11,6% (de la branduri renumite precum Parker,ST Dupont,Aurora,Jos von Arx,etc.),accesorii pentru bauturi fine-12.2% (incalzitoare de cognac,carafe de whisky si cognac,pahare de sampanie,decantoare de vin,etc.).

In cazul cadourilor pentru femei,preferintele merg spre bijuterii sau accesoriile fashion (55,7%) decoratiunile pentru casa si bucatarie (17,4%),accesoriile de craciun (17.89%),cutii de bijuterii si ceasuri (5,6%),etc.

De asemenea,este indicat sa alegeti cadoul in functie de pasiunile si placerile destinatarului,pentru barbati foarte cautate sunt accesoriile asociate fumatului,navigatiei,calatoriilor sau produselor de lux.

Pentru femei,cele mai dorite cadouri vin de obicei in cutii mici,bijuteriile de la cele clasice la bijuteriile statement sau de ocazie sunt intotdeauna apreciate,mai ales daca sunt cu pietre pretioase specifice zodiei destinatarei.

In timpul sezonului de Craciun,schimbul de cadouri este o traditie peste tot in lume. In ciuda celor mai mari eforturi facute de cei care ofera cadouri,achizitionarea acestora este lasata de obicei pe ultima suta de metri.

Pentru a evita aglomeratia specifica Craciunului,va recomandam o informare si cumparare a cadourilor de craciun de pe internet,asftel se poate  evita aglomeratia din magazine sau malluri dar si datorita preturilor in general mai mici cu 20%.

Magazinul online de cadouri de lux Borealy.rova ofera peste 3.000 de cadouri in stoc,cu livrare gratuita in 2 ore in Bucuresti si 24 de ore in tara,si cu ambalare de lux gratuita.Recente

Ce senzatii fizice dau diverse emotii Sursa foto shutterstock 259347731 jpg
culori jpg
Regula 3 30 300 pentru a fi fericit Sursa foto shutterstock 2228784763 jpg
Tendinta pe retelele sociale de combatere a strestului Tapping EFT Sursa foto shutterstock 2141108933 jpg
amintiri jpg
empatie jpg
Cum sa cresti stima de sine Sursa foto shutterstock 2341996931 jpg
Rugaciune jpg
Somatizarea emotiilor jpg
cristaloterapie jpg
prescură jpg
Transfăgărășan jpg
Incredere in sine jpg
pastrarea unui secret este nociva pentru sanatate jpg
interviu pentru un job foto  Shutterstock jpg
5 obiceiuri care iti dezvaluie personalitatea Sursa foto shutterstock 1746342872 jpg
intalnire anulata jpg
Ce vezi prima data iti arata cum reactionezi in fata provocarilor Sursa foto Jagranjosh jpg
Test jpg
Test Care este prima impresie pe care o faci Sursa foto shutterstock 1354368305 jpg