Cele mai sănătoase gustări

1 65040 original jpg jpeg

Ca să ai energie în timpul zilei, nu sunt importante doar cele trei mese principale, ci şi două-trei gustări. Trebuie doar să ai grijă ce mănânci, ca să nu îţi pui în pericol silueta.

Iaurt cu căpşuni

Ştiai că 200 de grame de iaurt amestecate cu un pumn de căpşuni şi cu cereale din făină integrală sunt bune între mese? Gustarea este recomandată înainte de ora 15:00, fiind o sursă importantă de energie pentru organism. În plus,reprezintă o combinaţie săţiosă de fibre,grăsimi sănătoase,proteine şi  vitamine. Vitamina C conţinută de căpşuni ajută la arderea grăsimilor. Dacă nu găseşti fructele în stare proaspătă,le poţi înlocui cu o lingură de gem de căpşuni.

Salata de fructe

Fructele sunt întodeauna potrivite pentru o gustare.  Consumăle sub formă de salată,ca să îţi potoleşti şi pofta de dulciuri într-un mod natural. O poţi prepara dintr-un măr,  din câteva felii de grepfrut  tăiate mărunt şi din patru-cinci feliuţe de kiwi. Are un conţinut de sub 100 de calorii şi este bogată în vitamina C,iar grepfrutul grăbeşte arderile.

Migdalele

Sunt săţioase şi îţi refac rezerva de energie a organismului,de aceea  migdalele se numără printre cele mai sănătoase gustări.  Poţi mânca 40 de migdale crude pe zi. Acestea au şi proprietatea de a accelera metabolismul,de aceea pot fi consumate fără teamă de către persoanele care vor să slăbească.

Aceste fructe oleaginoase conţin vitaminele A,B,C,D şi E,potasiul,magneziu şi calciu,ceea ce înseamnă că au grijă şi de sistemul imunitar.

Un sandviş cu brânză feta

Când foamea îţi dă târcoale,poţi să apelezi la un sandviş cu brânză feta şi câteva felii subţiri de roşii. Acesta are un conţinut de aproximativ 200 de calorii, cantitatea recomandată pentru o gustare.

Este indicat ca pâinea pe care o foloseşti la prepararea sandişului să fie din făină integrală.

Trucul Clickpentru femei

Când te încearcă pofta de dulce,poţi să mănânci câte o pătrăţică de ciocolată neagră,care să aibă un conţinut  de  cacao de cel puţin 70%.Recente

Ce senzatii fizice dau diverse emotii Sursa foto shutterstock 259347731 jpg
culori jpg
Regula 3 30 300 pentru a fi fericit Sursa foto shutterstock 2228784763 jpg
Tendinta pe retelele sociale de combatere a strestului Tapping EFT Sursa foto shutterstock 2141108933 jpg
amintiri jpg
empatie jpg
Cum sa cresti stima de sine Sursa foto shutterstock 2341996931 jpg
Rugaciune jpg
Somatizarea emotiilor jpg
cristaloterapie jpg
prescură jpg
Transfăgărășan jpg
Incredere in sine jpg
pastrarea unui secret este nociva pentru sanatate jpg
interviu pentru un job foto  Shutterstock jpg
5 obiceiuri care iti dezvaluie personalitatea Sursa foto shutterstock 1746342872 jpg
intalnire anulata jpg
Ce vezi prima data iti arata cum reactionezi in fata provocarilor Sursa foto Jagranjosh jpg
Test jpg
Test Care este prima impresie pe care o faci Sursa foto shutterstock 1354368305 jpg