Chicco înnoieşte garderoba copiilor cu noua colecţie toamnă-iarnă 2015/2016 (P)

1 66012 original jpg jpeg

Brandul italian Chicco lansează în România colecţia de haine şi încălţăminte pentru toamnă-iarnă 2015/2016, venind cu numeroase propuneri, de la stilul clasic până la cel modern şi creativ. Hăinuţele şi încălţămintea au fost inspirate din ultimele trenduri din lumea adulţilor, copiii devenind astfel miniaturi colorate ale părinţilor. Toate piesele vestimentare poartă distincţia calităţii şi totodată a comodităţii pe care părinţii o doresc pentru garderoba copiilor.

Colecţia de haine pentrutoamnă-iarnăChiccoare ca punct de plecare voioşia bebeluşilor cu vârste începând de la 0 luni,până la energia copiilor de 8 ani. Hainele sunt distractive şi colorate,cu modele şi design-uri grafice amuzante care adaugă un plus de veselie zilelor reci şi mohorâte. Colecţia se bazează pe hăinuţe stilizate cu elemente clasice care au fost îmbogăţite cu detalii deosebite (cum ar fi broderiile şi aplicaţiile),în acelaşi timp păstrând principiile calităţii şi siguranţei Chicco:materiale alese cu grijă,din fibre naturale (bumbac,lână delicată,fleece) pentru a proteja pielea delicată a micuţilor. Hainutele de iarnă întrunesc toate elementele unor produse create special pentru sezonul rece. Materialele utilizate respectă tehnologia THERMORE,aceeaşi folosită în cazul costumelor pentru sportivi,astfel încât temperatura corpului va fi una optimă,nepermiţând trecerea frigului şi umezelii de bariera hăinuţei,lăsând totodată pielea să respire.

În privinţa colecţiei de încălţăminte toamnă-iarnă,Chicco a iniţiat încă de la începuturile sale PROIECTUL FIZIOLOGIC.Ce înseamnă? Piciorul are o funcţie fundamental în dezvoltarea funcţiilor motorii ale copilului. Acesta trebuie protejat şi respectat,părinţii având marea responsabilitate de a folosi pentru cei mici încălţăminte confortabilă,uşoară şi flexibilă,adaptată dezvoltării fiziologice a acestora. Încălţămintea pentru copii a fost concepută în concordanţă cu toate caracteristicile Proiectului Fiziologic Chicco,garantându-se respectarea vârstei copilului şi dezvoltarea fiziologică a piciorului său.

Astfel,Chicco a creat acoperişul special de brant,deoarece,până în jurul vârstei de 3-4 ani,talpa piciorului este plată. Pe măsură ce copilul îşi exersează mersul,el primeşte stimuli corecţi care favorizează dezvoltarea structurii musculare,care,treptat,conduce către formarea boltei plantare. De aceea,este foarte important ca  cel mic să fie lăsat să se deplaseze pe suprafeţe neregulate,pentru ca talpa lui să lucreze în mod constant.

Tălpile Chicco sunt recunoscute prin intermediul zonei FLEX-ZONE,sistem patentat la nivel mondial de către compania Artsana,deţinătoarea brandului Chicco,urmărindu-se astfel ca nivelul de flexare a piciorului să respecte dezvoltarea fiziologică a acesteia din punctul de vedere al zonei de stimulare şi de respirare a degetelor picioarelor,al boltei plantare şi al zonei de absorbţie  a impactului (zona călcâiului).

Acesta este motivul pentru care încălţămintea Chicco este echipată cu un acoperiş fiziologic de brant,care,datorită formei exclusive,încurajează talpa să lucreze în mod constant şi corect,întărind şi musculatura. Acest brant fiziologic este unic,extrem de flexibil şi usor,facilitând mişcarea naturală a piciorului,ca şi cum acesta nu ar fi încălţat.

Materiale sunt de calitate,atât la interio cât şi la exterior (piele de capră),lasă pielea să respire,iar încălţămintea de iarnă este confecţionată din TEX,un material care nu permite trecerea frigului şi umezelii.

Mai  multe detalii pe:http://www.chicco.ro/imbracaminte,http://www.chicco.ro/incaltaminte sauîn magazinele din toată ţara:http://www.chicco.ro/?page=magazine

Chicco – Oriunde există un copil