Cum alegi hăinuţele pentru fetiţe. Inspiră-te de la Mashenka (P)

1 60595 original jpg jpeg

Este demonstrat! Hainele influenţează starea noastră de spirit. De aceea, este foarte important să acordăm atenţie maximă atunci când ne îmbrăcăm copiii.

Este recomandat să alegem hăinuţe care să transmită o stare pozitivă,ce au croieli  interesante,în culori vii,pentru că hainele au forţa de a binedispune,indiferent de vreme şi de ce se întâmplă în jurul nostru. În momentul în care purtăm ceva care îi face pe cei din jurul nostru să ne admire şi să ne complimenteze,ne creşte stima de sine,ne  simţim admirate şi frumoase. La fel se întâmplă şi cu cei mici.

 Alegerea hăinuţelor influenţează personalitatea

 În plus,mămicile mai trebuie să fie conştiente de faptul că gusturile în materie de vestimentaţie şi personalitatea fetiţei se conturează încă din primii ani de viaţă. 

 Este important ca micuţa ta să înveţe să acorde atenţie detaliilor,să ştie cum să se îmbrace în funcţie de diferite ocazii,să înveţe să se asorteze.

 Păpuşile,sursă de inspiraţie pentru fetiţe

 Hainele păpuşilor influenţează gusturile fetiţelor în ceea ce priveşte vestimentaţia. Cele mici îşi doresc rochiţe de prinţese asemenea păpuşilor,fapt care poate da bătaie de cap părinţilor. Însă,există pe piaţă magazine speciale,unde se găsesc hăinuţe pentru copii speciale,cu încărcătură emoţională,desprinse parcă din lumea poveştilor,însă adaptate perfect la zilele noastre. 

 La Dressing Room,în Iulius Mall Cluj-Napoca,puteţi admira colecţiile Mashenka,semnate de designerul Diana Barbur. 

 Mashenka e la Dressing Room Iulius Mall

 Hăinuţele pentru copii din colecţia Mashenka,realizate de designerul Diana Barbur au motive ludice,vesele,imprimeuri şi croieli interesante,specific stilului rusesc. a€œSunt la curent cu tendinţele actuale dar produsele mele nu respectă tendinţele şi totuşi am un feedback foarte bun. 

 Amprenta rusească este singura mea sursă cu care m-am născut,care se şi vede în fiecare creatie”,a declarant Diana Barbur.

 Rochiţele Mashenkase număra printre preferatele micuţelor,datorită croielii lor dar şi al coloritului,care aminteşte de lumea păpuşilor.

 Va invităm la Dressing Room,în Iulius Mall Cluj-Napoca,pentru a vedea colecţia Mashenka,de hăinuţe pentru fetiţe-rochiţe,fustiţe,tutu pentru diferite evenimente şi sărbători din viaţă lor,începând de la botez,zile de naştere,domnişoare de onoare,paltoane,pardesie,sacouri,jachete etc. 

 Alături de Diana Barbur,în magazin mai expun încă 14 designeri,cu produse destinate doamnelor şi domnişoarelor-Amalia Buie,Gabriella Olar,Camelia Roatis,Ştefania Olariu,Maia Ratiu,Laura Ion,Mihaela Todor,Maria Burnette,Laura Ciobanu,Alexandra Nagy,Ştefania Patcas,Tabita Gliga şi Magical Collection. 

Vă promitem o experienţă interesantă,în lumeaa ţinutelor deosebite,unicate şi de lux.

Pentru mai multe detalii:https://www.facebook.com/dressingroomcluj