Cum au slăbit după ce au născut

1 47382 original jpg jpeg

Unele ţin diete, altele fac sport, altele pur şi simplu... slăbesc. Cum fac vedetele să revină în cel mai scurt timp la greutatea de dinainte de sarcină?

Andreea Bănică a apelat la masaj

Cântăreaţa Andreea Bănică a scăpat de kilogramele acumulate în timpul sarcinii în trei luni. Secretul ei? Metodele de remodelare corporală şi alimentele bogate în proteine. Masajele anticelulitice au ajutat-o foarte mult să ajungă în scurt timp la 59 de kg,cu două mai puţin decât înainte de a rămâne însărcinată.

Diana Munteanu a mâncat salată

Diana Munteanu a ţinut neapărat să arate bine la botezul fiului ei,astfel că până la acest eveniment a reuşit să slăbească 20 de kilograme. Soţia lui Claudiu Niculescu a ajuns în doar o lună şi jumătate la greutatea pe care o avea înainte de a rămâne însărcinată,printr-un regim bazat pe salate şi peşte la grătar. Nu a avut voie să facă sport,deoarece efortul era contraindicat din cauza cezarianei pe care a suferit-o.

Nicoleta Luciu s-a înfometat

Nicoleta Luciu a slăbit ţinând o dietă cu apă plată,compot de mere neîndulcit şi supă de pui. Astfel,ea a reuşit să piardă 30 de kilograme într-o lună. Nutriţioniştii nu recomandă însă o astfel de dietă drastică,deoarece privează organismul de vitamine şi de minerale. În plus,pierderea de greutate este mult prea rapidă.