Cum îţi alegi parfumul, în funcţie de personalitate

1 71523 original jpg jpeg

Ca să alegi parfumul potrivit, află care sunt personalităţile asociate diferitelor familii de parfumuri.

Eşti sportivă,dinamică,plină de viaţă

Ţi se potrivesc parfumurile uşoare,cu note proaspete de citrice,flori şi fructe exotice:lămâie,porticală,grepfrut,bergamotă (o varietate foarte aromată de pere),flori de portocal. Nu ocoli apa de colonie cu aceleaşi tonuri proaspete – câteva picături după ureche,la baza gâtului şi în pliul braţelor îţi înmiresmează ziua. Dacă vrei ca aromele să dureze mai mult,foloseşte apă de parfum,care,pe lângă tonurile fructate,mai poate etala note florale,de mosc,de chiparos sau lemnoase.

Eşti sensibilă şi romantică

Pentru persoanele generoase,sensibile,romantice,  tonurile florale –de la cele mai lejere la cele mai complexe – sunt cele mai potrivite. În funcţie de dispoziţia de moment şi de preferinţe,alege parfumuri pe bază de trandafir,iasomie,violete sau liliac.

Eşti misterioasă şi temerară

Parfumurile cu note de ambră,vanilie,ciocolată,cafea,condimente,fructul pasiunii îţi scot în evidenţă personalitatea de femeie-copil,uneori îndrăzneaţă,alteori învăluită în tăceri secrete. Miresmele complexe sunt armura ta invizibilă!

Citeşte şi:

Ai peste 30 de ani? Iată câteva trucuri de machiaj!

Ce breton să alegi în funcţie de forma feţei

Eşti seducătoare şi surpinzătoare

Dacă eşti plină de fantezie,dacă îţi plac lucrurile originale,unice,orientează-te spre miresmele lemnoase,pe bază de paciuli,santal,boabe de tonka. Dacă îţi plac nuanţele mai calde,nu ezita să alegi parfumuri care etalează note de condimente orientale şi piele.

Eşti extrovertită şi hotărâtă

În acest caz,notele de mosc se armonizează cu felul tău de-a fi. Parumul de mosc poate fi pus în valoare prin tonuri subtile florale,de ambră sau lemnoase.