Cum îţi măreşti sânii în mod natural

1 69086 original jpg jpeg

Foarte multe femei optează pentru chirurgia plastică pentru a avea dimensiunea dorită a sânilor. Intervenţiile de acest gen sunt foarte costisitoare, de aceea apelează la câteva plante din natură care au această proprietate. Iata cum îţi măreşti sânii în mod natural.

Cum sa iti maresti sanii cu seminţele de schinduf

Numit şi fân grecesc,schinduful este o plantă originară din Grecia,cu o lungă istorie în mărirea sânilor,şi asta pentru că el conţine diosgenin,substanţă folosită pentru a se obţine estrogen sintetic. Oamenii de ştinţă spun că substanţă duce la creşterea de noi celule,mărind astfel dimensiunea şi plinătatea sânilor. Tot ce trebuie să faci este să pui un pumn de seminţe de schinduf într-un vas cu apă şi să laşi maceratul să stea peste noapte. A doua zi dimineaţă,masează-ţi sânii cu această lichidul obţinut după filtrare.

Anasonul ajuta la marirea sanilor

Este o plantă de origine chineză,bogată în ingrediente care accelerează creşterea sânilor. Potrivit unui studiu publicat în „Jurnalul de Etnofarmacologie“,anasonul a fost utilizat în acest scop de sute de ani. Atenţie! Anasonul nu trebuie consumat de femeile gravide.

Mareste-ti sanii cu fenicul

Planta conţine fitoestrogeni,care stimulează creşterea sânilorşi producţia de lapte,la femeile care alăptează. Mai mult decât atât,această plantă este bogată în substanţe care măresc secreţia de estrogen în organism şi este cunoscută pentru că reduce colicii la copii. Prepară un ceai de seminţe de fenicul,pe care îl obţii astfel:pune într-o cană o linguriţă de seminţe,peste care toarnă 250 ml de apă clocotită. Bea câte o cană de ceai pe zi.

Atenţie! Nu utiliza ulei de fenicul pe sâni! Totodată,acest remediu nu este recomandat femeilor însărcinate,pentru că poate provoca avort spontan.

Lemnul-dulce ajuta la cresterea sanilor

Lemnul-dulce se numără printre plantele care stimulează creşterea sânilor. PotrivitInstitutului Naţional de Sănătate American,lemnul-dulce pare să crească nivelul estrogenului atunci când este ingerat.Deşi dozele de lemn-dulce pentru creşterea sânilor nu au fost studiate,cercetătorii de la Institutul Naţional de Sănătate American recomandă 1 ml de extract de lemn-dulce de trei ori pe zi. Atenţie! Lemnul-dulce nu este recomandat persoanelor care au un nivel ridicat de zahăr în sânge.