Cum prepari ceaiul cu efect fulger asupra grăsimii corporale

1 74044 original jpg jpeg

Ceaiul este băutura caldă care satisface pofta de dulce precum şi obiectivul avut în timpul dietei. Cel mai eficient ceai este pe bază de ghimbir, scorţişoară şi miere. Este foarte simplu de preparat!

Cercetările au arătat că condimentele precum scorţişoara,ghimbirul pudră şi nucşoara sunt săţioase,stimulează circulaţia sangvină şi îmbunătăţeşte sănătatea inimii şi funcţionarea creierului.

Pe de altă parte,ghimbirul proaspăt este alimentul ideal şi prieten cu silueta. Iar ceaiul de ghimbir este cunoscut pentru beneficiile pe care le are asupra sistemului digestiv.

Citeşte şi:Slăbeşte 5 kilograme în 15 zile

Ceaiul se bea seara,înainte de culcare,timp de o lună. În acestă perioadă,ai grijă ca alimentaţia să fie pe bază de produse sănătoase. Evită mâncărurile grase,picante şi nesănătoase. În plus,antrenamentul fizic nu trebuie să lipsească.

Pentru prepararea ceaiului,ai nevoie de:

-250 ml apă-1 baton de scorţişoară-2 linguriţe de ghimbir proaspăt ras-1 lingură de miere

Citeşte şi:Dieta tropicală:slăbeşti 4 kg în 7 zile

Pune apa la fiert. Adaugă batonul de scorţişoară şi ghimbir în ea şi lasă-le să fiarbă la foc mic 20 de minute. Strecoară lichidul într-o cană,adaugă  mierea şi amestecă cu lingura până se

.

Bea-l în fiecare seară după cină pe parcursul a 30 de zile. Prepară-l chiar înainte de a-l consuma,pentru a te bucura de toate elementele nutritive pe care le deţin ingredientele.

Credit foto:www.boldsky.com