Cum să-ţi detoxifici organismul la început de primăvară

Ca să-ţi detoxifici organismul la început de primăvară, este necesar să-i oferi corpului alimente ce conţin substanţe care au rolul de a elimina toxinele din corp. Descoperă care sunt cele mai bune alimente detoxifiante.
Cartofi dulci
Cartofii dulci conţin vitamina A şi C,doi antioxidanţi puternici care susţine corpul în lupta contra radicalilor liberi. De asemenea,consumul de cartofi dulci te protejează şi de intoxicarea cu metale grele.
Broccoli
Această legumă verde abundă în fibre care menţin buna funcţionare a sistemului digestiv. De aceea,este important să consumi broccoli ori de câte ori ai ocazia.
Avocado
Avocadoul abundă în antioxidanţi care stimulează eliminarea toxinelor şi substanţelor chimice din corp. Astfel,vei fi mult mai energică şi mai sănătoasă,fără să fii nevoită să iei suplimente alimentare.
Seminţe de floarea-soarelui
Seminţele de floarea-soarelui acţionează ca un agent de curăţare a ficatului,dar au şi un rol important în reducerea colesterolului „rău” din sânge. Astfel,îţi reduci riscul de a suferi de afecţiuni cardiace periculoase.
Merişoare
Acestea se numără şi ele printre cele mai sănătoase alimente pe care le poţi consuma în mod constant,deoarece au proprietăţi antibacteriene şi antioxidante care te ajută să ţii la distanţă bacteriile „rele” şi să elimini mai repede toxinele din corp.