Cum te ajută soarele să slăbeşti? Dieta incredibilă a verii!

1 70919 original jpg jpeg

Nu mai puţin de 120 de reţete de slăbit recomandă asocierea unor diete cu expunerea la ultraviolete naturale (deci, cu mersul la plajă).

Specialiştii s-au pus de acord că expunerea la soare este o metodă foarte eficientă de a da kilogramele jos,pe de o parte datorită căldurii,care provoacă transpiraţia şi pierderea caloriilor,pe de altă parte datorită influenţei radiatiilor ultraviolete asupra metabolismului.

O dietă populară în rândul femeilor din ţările nordice-bazată pe corelarea alimentaţiei cu orele de expunere la soare şi exerciţiile fizice-ia în calcul şi alte două aspecte:vârsta persoanei care ţine dieta şi temperamentul ei. 

Temperamente active-sangvin şi coleric 

Sangvinicul este energic,optimist,trece rapid de la o stare la alta,sociabil,are spirit de grup şi de lider. Colericul este iritabil,nervos,trece mai greu de la o stare la alta,este greu de urnit şi greu de oprit atunci când se implică în ceva.

Vârstele 16-22 ani

Se recomandă:

-înainte de plajă:efectuarea de exerciţii fizice uşoare. Este foarte bine să se consume 100-120 g ml ceai uşor îndulcit,călduţ,bine acrit cu zeamă unei jumătăţi de lămâie.-la plajă:nu trebuie consumate lichide dulci,ci numai apă plata sau obişnuită. Se impune un contact des cu apa (duş din 10 în 10 minute pentru stimularea arderilor de grăsimi).-după plajă:se consumă minimum 300 ml apă necarbonatată,se fac un duş fierbinte,în limitele suportabilului,şi 10-12 minute de gimnastică a abdomenului.Dietz de baza:salate crude,brânzeturi acre degresate,foarte puţin ulei prăjit şi dulciuri. Dulciurile pot fi mâncate în primele ore după trezire.Citeşte mai departe pe ANTENA SATELORRecente

Ce senzatii fizice dau diverse emotii Sursa foto shutterstock 259347731 jpg
culori jpg
Regula 3 30 300 pentru a fi fericit Sursa foto shutterstock 2228784763 jpg
Tendinta pe retelele sociale de combatere a strestului Tapping EFT Sursa foto shutterstock 2141108933 jpg
amintiri jpg
empatie jpg
Cum sa cresti stima de sine Sursa foto shutterstock 2341996931 jpg
Rugaciune jpg
Somatizarea emotiilor jpg
cristaloterapie jpg
prescură jpg
Transfăgărășan jpg
Incredere in sine jpg
pastrarea unui secret este nociva pentru sanatate jpg
interviu pentru un job foto  Shutterstock jpg
5 obiceiuri care iti dezvaluie personalitatea Sursa foto shutterstock 1746342872 jpg
intalnire anulata jpg
Ce vezi prima data iti arata cum reactionezi in fata provocarilor Sursa foto Jagranjosh jpg
Test jpg
Test Care este prima impresie pe care o faci Sursa foto shutterstock 1354368305 jpg