Cură de detoxifiere cu suc de coriandru

1 73802 original jpg jpeg

Aroma pe care o dau frunzele de coriandru mâncării este de nedescris. În afară de aceasta, coriandru sau pătrunjelul chinezesc, este bine-cunoscut pentru beneficiile sale asupra sănătăţii. Tu le ştii?

Sucul de coriandru este una dintre opţiunile sănătoase care ajută la absorbţia de către organism a tuturor substanţelor nutritive pe care le conţine. Cu mai mulţi fitonutrienţi şi antioxidanţi şi proprietăţi de vindecare,beneficiile pentru sănătate ale sucului de coriandru sunt nenumărate.În afară de utilizările sale culinare,frunzele de coriandru sunt folosite la remedii sub formă de suc. Toate părţile plantei-coriandru,inclusiv rădăcinile,tulpinile,frunzele şi seminţele sunt utile. Aceasta previne multe boli,are proprietăţi antiseptice şi carminative (calmează durerile abdominale şi combate balonarea şi gazele).Coriandru poate fi consumat zilnic,îl poţi pune în salate,supe sau omletă. Magneziul,calciul,manganul şi fierul,toate aceste minerale prezente în coriandru fac din suc băutura perfectă pentru începerea zilei.

Citeşte şi:5 semne că ai nevoie de o detoxifiere

Proprietatea de detoxifiere a organismului:

Cu proprietăţi antiseptice,coriandru ajută la detoxifiereaorganismului şi previne mai multe infecţii. Dar,dacă bei suc de coriandru în fiecare zi,poţi preveni retenţia de apă sau alte boli care afectează corpul. Aşadar,iată cum prepari sucul de coriandru.

Ai nevoie de:

-250 ml apă

-¼ cană de frunze de coriandru proaspăt

-¼ cană de

proaspăt

-1 lingură de pudră de chlorella

Mod de preparare:

Spală foarte bine frunzele de pătrunjel şi coriandru. Le pui în vasul blenderului,adaugi şi lingura cu pudră de chlorella şi procesezi ingredientele până devin o băutură cremoasă.

Citeşte şi:Dieta de detoxifiere pe bază de lămâie

Alte beneficii pe care le are sucul de coriandru:

-Scade tensiunea arterială;

-Combate insomnia;

-Îmbunătăţeşte digestia;

-Întăreşte oasele;

-Previne afecţiunile cardiovasculare;

-Are proprietăţi antidiabet;

-Previne problemele pielii.

Credit foto:boldsky.com