De ce cosmetice ai nevoie in geanta

1 47529 original jpg jpeg

Tenul străluceşte? Ţi s-a întins machiajul? Pentru astfel de situaţii ai nevoie de o trusă de cosmetice de urgenţă pe care să o ai în geantă tot timpul. Iată de ce ai nevoie pentru a te simţi bine pe tot parcursul zilei.

1. Mini trusa de fard pentru un machiaj impecabil

O trusă cu două-trei nuanţe de fard cât mai naturale este întotdeauna binevenită în geantă. Oricât de perfect este machiajul pe care-l realizezi dimineaţa,pe parcursul zilei este nevoie de mici retuşuri. În plus,trusele de farduri au şi oglindă,care te va ajuta să păstrezi un machiaj impecabil pe tot parcursul zilei sau să aranzeji firele rebele.

2. Batonul corector pentru un ten curat

Batonul corector este necesar,deoarece înlocuieşte cu succes alte cosmetice precum fondul de ten,pudra compactă sau crema corectoare. Un coş nedorit poate apărea,mai ales vara când tenul transpiră excesiv,iar praful poate irita pielea şi cel mai bun mod de a-l camufla este corectorul. Anumite batoane corectoare au proprietatea de a trata coşurile,grăbind uscarea şi vindecarea lor.

3. Ruj hidratant pentru buze catifelate

Un ruj sau un balsam de buze hidratant este la fel de util ca şi restul produselor cometice. De fiecare dată când îţi simţi buzele uscate,scoate rujul din geantă şi aplică un strat subţire,într-o nuanţă discretă.

Dacă nu foloseşti ruj,balsamul este indispensabil,deoarece protejează împotriva efectelor daunătoare din mediul extern:soare,praf,impurităţi. Este bogat în ingrediente nutritive şi pune în valoare strălucirea naturală a buzelor.

4. Şerveţele umede pentru un plus de prospeţime

Mâinile sunt cele mai expuse bacteriilor din mediul exterior. Şerveţelele umede nu conferă doar protecţie,ci şi o stare de revigorare şi de confort,mai ales în zilele călduroase de vară. În plus,sunt foarte utile atunci când nu ai acces la apă şi săpun.

Gelurile antibacteriene sunt şi ele foarte utile şi conferă protecţie datorită conţinutului de etanol din compoziţie,lăsând totodată pielea fină şi curată.

5. Crema de mâini previne îmbătrânirea pielii

Pentru a evita deshidratarea pielii mâinilor foloseşte de mai multe ori pe zi o cremă hidratantă. Aceasta protejează pielea împotriva îmbătrânirii. Cremele bogate în vitamine,aloe vera,muşeţel sau gălbenele sunt printre cele mai eficiente. Lasă pielea fină,catifelată şi oferă un parfum plăcut,discret.