De ce nu poţi avea un abdomen plat

1 69129 original jpg jpeg

Vrei să ştii motivele pentru care nu poţi scăpa de grăsimea acumulată pe abdomen? Faci exerciţii în mod regulat şi ai o dietă plină de alimente sănătoase, dar ceva tot lipseşte... Iată de ce nu poţi avea un abdomen plat, care ar putea fi cauzele, dar şi ce ai mai putea încerca!

De ce nu poţi avea un abdomen plat-Mănânci prea mult la cină

Poftele tale din toiul nopţii ajung câteodată să se tranforme în adevărate festinuri culinare. A doua zi te trezeşti cu o senzaţie de balonare,disconfort şi prea-plin... Ceea ce mănânci la cină sau chiar şi mai târziu în noapte ar putea fi cauza pentru care nu poţi reduce circumferinţa taliei. Dacă îţi supraalimentezi organismul pe timp de noapte,corpul tău nu va avea suficient timp pentru a arde caloriile sau a transforma alimentele în energie. Deci,data viitoare când mai pofteşti la ceva,optează pentru câteva legume proaspete şi mergi la culcare devreme,pentru a evita foamea.

Nu ridici greutăţi

Faci ore de cardio,mergi pe bandă şi dai la pedale pe bicicleta eliptică,dar abdomenul nu pare să dea semne de aplatizare. În timpul exerciţiilor,arzi calorii,dar imediat ce ai terminat,se stopează şi arderea acestora. În schimb,atunci când ridici greutăţi,caloriile se ard şi în timpul antrenamentului,dar şi după (până la două zile). Acest lucru se datorează faptului că prin ridicarea de greutăţi se produc micro-leziuni în muşchii tăi,iar corpul tău se foloseşte de calorii pentru a se vindeca. Deci,pe lângă alte obiceiuri sportive,ai grijă să incluzi în rutina ta şi astfel de exerciţii. Vei putea observa în timp cum abdomenul tău începe să se contureze frumos.  

De ce nu poţi avea un abdomen plat-Consumi băuturi îndulciteartificial

În cazul în care obişnuieşti să consumi băuturi din fructe sau sucuri acidulate,observi câteodată nişte fluctuaţii de energie şi în plus,talia ta se încăpăţânează să piardă în centimetri. Soluţia? Treci pe apă cu lămâie,care te va ajuta să atenuezi balonarea şi să reîncapi în blugii tăi preferaţi.

Ai un aport prea mare de sodiu

Mănânci chipsuri şi ai probleme cu stomacul (te balonezi)? În cazul în care consumi mai mult de 1550 mg de sodiu,poţi dezvolta un exces de gaze. Prea multă sare în dieta ta face ca apa să se mute din fluxul de sânge sub piele. Ce poţi face? Ieşi în parc şi aleargă zilnic,pentru a transpira toată sarea în exces din organism. Când simţi nevoia de ceva sărat,optează pentru câteva beţe de ţelină,care te vor ajuta să combaţi aceste pofte.  

Citeşte şi:

Cum revii la vechea talie de viespe? Iată!

3 fructe exotice pentru un abdomen plat