De ce sunt unici oamenii cu ochii verzi

1 73441 original jpg jpeg

Se spune că ochii sunt fereastra sufletului, sunt caracteristica cea mai clară, şi sunt mijlocul de exprimare, care poate fi un sentiment de fericire sau tristeţe. Dar ochii verzi sunt frumoşi, extrem de unici, şi foarte rari.

S-a estimat că doar 2 % din populaţi lumii are ochiide nunţa verde,adică aproximativ 140 milioane de oameni. Culoarea ochilor este o funcţie genetică şi este determinată de doi factori:-pigmentarea irisului-modul în care difuzează lumina în jurul irisuluiPigmentarea irisului unei persoane poate rula de cele mai închise culori,negru la cele mai deschise,albastru. Şi este influenţat în mare măsură de pigmentare,adică de melanina,care este un polimer complex format din aminoacidul tirozină.

Citeşte şi:5 lucruri pe care ochii încearcă să ţi le spună despre sănătate

Pentru că oamenii cu ochii verzi sunt atât de rari,se spune despre ei că trăiesc mai mult decât ceilalţi şi că sunt prietenoşi,sensibili,calmi şi pasionali.

-curiozitatea

-inteligenţa

-rafinamentul

-eleganţa

-

Persoanele cu ochii verzi au o privire pătrunzătoare şi foarte atractivă. Ochii lor reflectă o personalitate nesinceră,dar reflectă şi o mulţime de gânduri,pe care celui din jur îi este imposibil să le ghicească.

De asemenea,ochii lor reflectă intelectul ludic şi,în acelaşi timp,comportamentul include poli contrastanţi ai înţelepciunii şi copilăriei,dar personalitatea reflectă un comportament rebel,impulsiv. Ei îşi asumă riscuri pentru a obţine noi oportunităţi şi experienţe. Sunt plini de umor şi au capacitatea de a fi atractivi şi fermecători,mai ales atunci când zâmbesc.

Citeşte şi:Simptome ale ochilor pe care nu ar trebui să le ignori niciodată

Oamenii cu ochii verzi lucrează foarte mult şi sunt pasionaţi de tot ceea ce fac chiar dacă este vorba de profesia sau viaţa lor personală. Sunt sinceri,acordă atenţie şi sunt foarte buni ascultători,dar au sentimente puternice şi emoţii pentru persoana iubită.

Un bărbat cu ochii verzi va fi mereu atent cu iubita,aducându-i flori şi cadouri,chiar şi atunci când nu este o zi specială. Din moment ce ei sunt pasionaţi de cariera lor,vor excela şi vor ajunge pe culmile succesului.

Despre persoanele cu ochii verzi se spune că au o personalitate mistică,care îi face să aibă o personalitate curioasă şi carismatică. În jurul lor persistă un aer mistic,şi chiar se spune că au puteri supranaturale.

Credit foto:listovative.com