Degetele de la picioare spun multe despre felul tău de a fi

1 70427 original jpg jpeg

Studii recente au arătat că lungimea degetelor de la mâini oferă informaţii preţioase cu privire la numeroase aspecte ale vieţii noastre, variind de la inteligenţă la riscul de îmbolnăvire cu cancer. În schimb, degetele de la picioare dau detalii importante despre trăsăturile noastre de personalitate.

Degetul mare

Dimensiunea degetuluide la picior determină modul în care duci la îndeplinire anumite sarcini. Dacă el este semnificativ mai lung decât restul degetelor de la picioare,înseamnă că eşti o persoană creativă,capabilă să găsească mai multe moduri de a rezolva o anumită problemă. În cazul în care degetul mare este mic faţă de celelalte,asta dovedeşte că poţi să faci mai multe treburi simultan,fără să te simţi copleşit.

Al doilea deget

Dimensiunea celui de-al doilea deget determină modul în care te ocupi de situaţiile de zi cu zi. Dacă el este mai lung decât celelalte,înseamnă că eşti asertiv,şi chiar agresiv în anumite situaţii şi în viaţa de zi cu zi. În cazul în care acesta este mai scurt,atunci eşti o persoană pasivă,căreia nu-i place să se ia la harţă din orice.

Al treilea deget

Oamenii care au al treilea deget de la picior mai lung faţă de celelalte sunt,de obicei,foarte energici,tot timpul cu zâmbetul pe buze şi dornici de muncă. În schimb,persoanele cu al treilea deget de la picior mai scurt faţă de celelalte se bucură de fiecare secundă petrecută în familie şi spun despre serviciul lor că stă în calea fericirii lor.

Al patrulea deget

Lungimeacelui de-al patrulea deget determină modul în care ne ocupăm de relaţiile cu cei dragi,inclusiv prieteni şi familie. Având un al patrulea deget de la picior mai lung decât celelalte indică faptul că ai o relaţie puternică cu oamenii din viaţa ta şi că eşti profund afectat de tot ceea ce se întâmplă cu ei. Dacă ai acest deget mai scurt,înseamnă că aceste relaţii sunt mai puţin importante pentru tine şi că te concentrezi mai mult pe propria viaţă.

Al cincilea deget

Dacă ai degetul lung,eşti o persoană realistă,care pune predictibilitate şi loialitate pe primul loc. În cazul în care degetul este foarte scurt,atunci eşti genul de persoană care se plictiseşte cu uşurinţă.Recente

Test  Alege fata jpg
sezon estival jpg
vise jpg
Test  Alege 3 animale  Sursa foto shutterstock 2156214857 jpg
De ce vezi adesea 1111  Sursa foto shutterstock 285177449 jpg
protectie spirituala jpg
Ce senzatii fizice dau diverse emotii  Sursa foto shutterstock 259347731 jpg
culori jpg
Regula 3 30 300 pentru a fi fericit  Sursa foto shutterstock 2228784763 jpg
Tendinta pe retelele sociale de combatere a strestului  Tapping EFT  Sursa foto shutterstock 2141108933 jpg
amintiri jpg
empatie jpg
Cum sa cresti stima de sine  Sursa foto shutterstock 2341996931 jpg
Rugaciune jpg
Somatizarea emotiilor jpg
cristaloterapie jpg
prescură jpg
Transfăgărășan jpg
Incredere in sine jpg
pastrarea unui secret este nociva pentru sanatate jpg