Destinaţia de vacanţă îţi arată cum eşti

1 58725 original jpg jpeg

Unora le place să meargă la munte, altora la mare. Văzând destinaţiile de vacanţă alese de către o persoană, poţi citi câte ceva despre personalitatea acesteia.

Iubeşti muntele,eşti independentă!

Dacă destinaţia ta de vacanţă este mai mereu la munte,înseamnă că eşti o femeie puternică şi nu eşti niciodată cu capul în nori.

Iei decizii ferme şi ai calităţi de lider. Îţi place să preiei iniţiativa şi nu-ţi este teamă de eşec,căci îţi asumi orice risc. Eşti o fire veselă şi optimistă,iar la munte te simţi întotdeauna în largul tău.

Eşti energică,dacă-ţi plac călătoriile în străinătate

Ţie nu-ţi place deloc monotonia şi urăşti ca o zi să semene cu alta. Eşti plină de energie,îţi plac provocările şi nu prea faci casă bună cu modestia.

Totodată,ai un simţ al umorului foarte bine dezvoltat,de aceea prietenii caută mereu compania ta. Rareori te laşi tulburată de vreun eveniment,fiind o femeie puternică.

Mergi în camping,eşti creativă

Dacă vacanţele tale cele mai reuşite sunt cele cu cortul,într-un camping,înseamnă că eşti o persoană căreia-i palce aventura şi se adaptează uşor în orice mediu.

Sunt persoane active,care,de exemplu,în loc să-şi petreacă seara în faţa televizorului,preferă să iasă la o plimbare prin parc. Totodată,sunt firi sincere,care preferă să-ţi spună în faţă ceea ce le deranjează.

Plaja,specifică persoanelor comode

Faptul că-ţi place să-ţi petreci zilele de concediu la plajă,lenevind sub soarele verii,spune despre tine că eşti o femeie veselă,căreia-i place distracţia. Uneori însă ai nevoie de momente de singurătate,care te ajută cel mai mult să-ţi încarci bateriile.

Uneori dai dovadă de delăsare şi trebuie să fii împinsă de la spate pentru a realiza ceva. Eşti o familistă convinsă şi o mamă ideală,care-şi va creşte copilul după principii sănătoase.

Fire extrovertită,dacă-ţi plac plimbările

Nu-ţi place deloc singurătatea,pe care o consideri una dintre cele mai mari poveri ale vieţii. De aceea,eşti mereu în centru atenţiei şi ai un grup mare de prieteni.

Rutina te plictiseşte,de asemenea,îngrozitor. Ai o imaginaţie dezvoltată şi-ţi place să te implici în tot felul de activităţi,mai ales că lucrezi foarte bine în echipă.

Excursiile organizate,semn al unei femei sensibile

Trăsătura definitorie a celor cărora le plac excursiile organizate,cu ghid,este sensibilitatea. Sunt genul de femei cărora le place să organizeze totul,pentru a nu avea surprize neplăcute.

Poate de aceea îşi ating de fiecare dată ţelurile propuse.Generozitatea este o altă trăsătură de bază a personalităţii lor,căci adoră să le facă tot felul de surprize fiinţelor dragi.Recente

Test de personalitate jpg
depresie, burnout jpg
Filme de groaza jpg
Persoana toxica dependenta de drama  Sursa foto shutterstock 641808046 jpg
Interviu jpg
jobul viitorului jpg
Paralizie in somn jpg
Zambet jpg
Secret, zodii jpg
George Clooney, Lisa Snowdon  Shutterstock jpg
Curatenie jpg
cupluri de vedete  sursa   Shutterstock jpg
flori shutterstock 553167952 jpg
apocalipsa jpg
joburi de viitor jpg
Obiceiuri noi jpg
Suflet pereche jpg
Job jpg
femeie cu geantă  foto   Shutterstock jpg
Parinte jpg