Detoxifiere cu fructe

1 72773 original jpg jpeg

Un măr poate ţine doctorul deoparte, dar la fel fac şi afinele, grapefrutul, lămâile şi smochinele. Aceste fructe curăţă toxinele şi bacteriile dăunătare din organism. În acest fel, efectul lor antioxidant este garantat!

Dacă vrei să scapi de o parte dintre kilogramele nedorite,fructele proaspete nu trebuie excluse din alimentaţie. Consumate aşa cum le găseşti în natură,calităţile lor rămân intacte şi-ţi furnizează o mare parte de vitamine antioxidante şi de fitonutrienţi care protejează aproape fiecare organ din corp.

Grapefrutul elimină toxinele

Primele pe listă? Categoria foarte „generoasă” a citricilor. Unul dintre ele,grapefrutul curăţă ficatul şi rinichii de toxine. Grepfrutul roz sau roşu conţine licopen,un antioxidant puternic pentru organism,care are efecte antitumorale. Consumul regulat de grapefrut,adică cel puţin câte un fruct pe zi,previne bolile tubului digestiv,constipaţia,aciditatea gastrică,ateroscleroza şi astmul. Pentru a funcţiona în curele de slăbire,fructul trebuie consumat cu o jumătate de oră înainte de a lua masa.

Lămâia,un antioxidant renumit

Vitamina C din lămâie grăbeşte arderea grăsimilor şi este un puternic antioxidant,fiind recunoscută deoarece tratează obezitatea,varicele şi bolile respiratorii. Sucul de lămâie creşte aciditatea sistemului digestiv,ceea ce ajută corpul să absoarbă calciul,care este stocat în celulele grase. Cercetările recente au arătat că poţi pierde kilogramele în plus cu cât există mai mult calciu într-o celulă de grăsime. În plus,este bine să ştii că fructul conţine un complex impresionant de vitamine şi minerale cum ar fi:B,C,P,calciu,fier,fosfor,potasiu,magneziu şi zinc.

Afinele,bune împotriva obezităţii

În urma experimentelor realizate de medicii de la Societatea Americană pentru Nutriţie,s-a ajuns la concluzia că boabele de afine pot preveni şi trata obezitatea. Ele au proprietatea de a reduce celulele de grăsime existente şi de a împiedica formarea unora noi. Polifenolii,care se regăsesc în compoziţia fructelor,pot reduce numărul de celule de grăsime cu până la 73%. Merită să-ncerci,nu-i aşa?!

Smochinele au proprietăţi laxativeÎn medicina chineză,smochinele sunt folosite pentru detoxificarea organismului. Crude sau uscate,aceste fructe au proprietăţi diuretice,laxative şi emoliente. Nu în ultimul rând,fibrele care se găsesc în smochine stimulează digestia,contribuie la eliminarea toxinelor şi împiedică asimilarea grăsimilor. De aceea,smochinele pot fi consumate cu încredere în curele de slăbire. Pe de altă parte,ai grijă să excluzi din alimentaţie sursele de carbohidraţi-pâinea,orezul,pastele făinoase şi produsele de patiserie.



Recente

Incredere in sine jpg
pastrarea unui secret este nociva pentru sanatate jpg
interviu pentru un job  foto   Shutterstock jpg
5 obiceiuri care iti dezvaluie personalitatea  Sursa foto shutterstock 1746342872 jpg
intalnire anulata jpg
Ce vezi prima data iti arata cum reactionezi in fata provocarilor  Sursa foto Jagranjosh jpg
Test jpg
Test  Care este prima impresie pe care o faci  Sursa foto shutterstock 1354368305 jpg
Loc de munca toxic  jpg
Metoda kaizen de evitare a burnoutului  Sursa foto shutterstock 702522496 jpg
o persoana care minte jpg
Ce spune despre tine modul in care folosesti tubul de pasta de dinti  Sursa foto shutterstock 651225181 jpg
intuitie jpg
Desenele pe care le faci in graba arată ce te motiveaza in viata  Sursa foto shutterstock 2291956477 jpg
Sfintii 40 de Mucenici  Sursa foto Wikimedia jpg
Ce este ableismul  Sursa foto shutterstock 2292625553 jpg
copil deprimat  foto   Shutterstock jpg
Ce vezi prima data in aceasta imagine iti dezvaluie cele mai mari frici jpg
cadou jpg
femeie puternica jpg