Dieta de detoxifiere pe bază de lămâie

1 73509 original jpg jpeg

Vrei să ţii o cură de detoxifiere şi nu ştii ce să alegi? Dieta de detoxifiere cu limonadă este cea care elimină toxinele, în timp ce slăbeşti. Este cea mai rapidă, eficientă şi durează doar 10 zile.

Antioxidanţii şi vitamina C din lămâie ajută organismul să elimine toxinele şi să stimuleze procesul de slăbit. Acest lucru este posibil deoarece sunt consumate puţine calorii. În plus,cea care a inventat limonada prima dată este Stanley Burroughts.

Paşii pe care trebuie să-i urmezi pentru a slăbi cu succes cu dieta de detoxifiere pe bază de limonadă:1. Detoxifierea organismului

Dieta de detoxifiere durează 10 zile şi trebuie să bei limonadă preparată din ingrediente precum lămâie,ardei iute,sirop de arţar şi apă. Combinaţia dintre aceste ingrediente ajută la detoxifierea organismului care elimină toxinele. Trebuie să bei 6-12 pahare din această băutură zilnic,în special când îţi este foame. Aşteaptă şi vei fi uimită de rezultate.

2. Apă cu sare

După cele 10 zile,trebuie să bei în fiecare dimineaţă,timp de două zile,un amestec pe bază de sare şi apă,care are efect laxativ. Apa cu sare ajută la eliminarea deşeurilor acumulate pe pereţii intestinali. Pentru obţinerea lui ai nevoie de o lingură de sare de mare şi un litru de apă. Amesteci sarea în apă şi o bei.

3. Restricţii la dietă

Atunci când urmezi această dietă,nu trebuie să mănânci alimente solide şi grase. Dieta de detoxifiere a fost concepută special pentru a ajuta sistemul digestiv din procesul de digerare a alimentelor şi eliminarea toxinelor din tractul digestiv. În plus,încă din prima zi începe să incluzi sucul de portocale,din a doua zi să mănânci supe de legume şi din a treia de a începe consumul de fructe şi legume. De asemenea,bea suficientă apă.

Reţeta limonadei: Ingrediente

-2 linguri de suc de lămâie proaspăt stors

-un vârf de cuţit de ardei iute pudră

-o lingură de sirop de arţar

-un litru de apă

Mod de preparare:

Pune apa într-o cană de sticlă,apoi adaugi celelalte ingrediente şi amesteci bine cu o lingură. Dacă o vrei mai concentrată,adaugă 12-14 linguri de suc de lămâie,tot atâtea de sirop de arţar şi jumătate de lingură de ardei iute pudră în 2 litri de apă. Atunci când ţi se face foame,bea un pahar de limonadă.

Credit foto:www.stylepresso.com