Doar o înghiţitură de această băutură te va ajuta să renunţi la fumat în mod eficient

1 67244 original jpg jpeg

Dacă vrei să renunţi la fumat, îţi sugerăm să încerci acest sfat simplu care s-a dovedit a fi de ajutor pentru mai mulţi oameni. Gata cu scuzele, este un truc util pentru a renunţa la fumat şi a reuşi să scapi de acest obicei prost.

Ai încercat de atâtea ori,dar tot nu trece o zi fără sa nu fumezi măcar o ţigară? Eşti conştientă de faptul că fumatul este rău pentru sănătatea ta în multe feluri şi nicotina este substanţa din tutun,care determină fumătorii să continue acest obicei,să rămână dependenţi.

Împreună cu nicotina,fumătorii inhalează aproximativ 7.000 de alte substanţe chimice. Aceste substanţe chimice afectează aproape fiecare organ din corp.

Fumatul este estimat să crească riscul de boli coronariene de 2 până la 4 ori,pentru accident vascular cerebral de 3 până la 4 ori,şi fumătorii pot dezvolta cancer pulmonar de 25 de ori mai uşor.

Încearcă acest remediu simplu şi renunţă la fumat odată pentru totdeauna pentru a-ţi salva sănătatea de la alte complicaţii.

De ce ai nevoie:

1 lingură de bicarbonat de sodiu

un pahar de apă

Mod de preparare:

Se amestecă bicarbonatul de sodiu în apă până se dizolvă complet.

Cum se foloseşte:

Bea acest amestec de două ori pe zi,pentru o perioadă de 2 săptămâni. Dacă nu te opreşti în acest timp de fumat,continuă încă o săptămâna şi bea o dată pe zi.

Sfat:Se spală gura cu acest remediu ori de câte ori nu poţi rezista tentaţiei de a fuma o ţigară.