E momentul să ai grijă şi de tine! (P)

1 66047 original jpg jpeg

Să fim sinceri,tu eşti cea care are grijă de familie şi tot tu eşti cea care are grijă şi de casă.Iar grija cere o gramadă de lucruri. Unele sunt multe şi mărunte, altele sunt mari...şi la fel de multe. Ai nevoie de soluţii, detergenti, balsamuri, şampoane, creme, prafuri şi aşa mai departe. Dacă stai sa le aduni, o să constaţi că toate produsele pentru curăţenie şi îngrijire reprezintă greutatea unui copil de 4 ani. Iar la 4 ani un copil merge deja cu uşurinta şi nu trebuie să-l mai transporti tu.

Din pacate produsele pentru curăţenienu prea pot să meargă singure. Teoretic trebuie să aştepţi sfârsitul săptămânii,când te duci la hipermarket,dacă vrei să te aprovizionezi cu absolut tot ce îţi trebuie.

Dar poţi să aştepţi sfârşitul de săptămână?

Nu prea poţi. Pentru că tueşti cea care are grijă de familie şi tot tueşti cea care are grijă şi de casă. Iar grija cere o grămadă de lucruri. Deci trebuie să mergi la cumpărături şi să cari,nu?

Şi în plus trebuie să mai ai grijă şi de tine,nu-i asa?

Să spunem că la un moment dat ai nevoie doarde mascara. Ţi s-a terminat şi asta-i tot ce-ţi lipseşte. Merită să ieşi din casă doarpentru pentru o chestie atât de mică?Merită să-ţi încarci programul şi aşa extrem de plin?

E clar că asta e o întrebare pe care ar gandi-o doar un bărbat.

Normal ca merită. Deşi pare o chestie insignifiantă,mascara este un lucru extrem de important pentru tine. Ţine de modul în care te prezinţi în lume şi de aşteptările pe care le au ceilalţi de la tine. Aşteptări care nu sunt deloc mici şi nici putine.

Aşa că,deşi ai literalmente o mie de lucruri de rezolvat şi ceasul pare ca are prea puţine ore,faci înca un efort şi îţi reconfigurezi programul.

Problema e te-ai obişnuit cu situaţia. Şi asta nu e normal deloc.

Există însă o soluţie. O soluţie simplă. O soluţie care îţi este la îndemână oricând şi oriunde.

Poţi să cumperi tot ce ai nevoie online,indiferent că este vorba de produse de îngrijire personalăsau de îngrijire a casei.Produsele tale preferate,cele cu care te-ai obişnuit şi care ţi se potrivesc perfect,se găsesc toate într-un singur loc:hauz.ro.

Meriţi să-ţi faci viaţa mai uşoara. Intra pe hauz.roşi o sa găseşti o gamă uriaşă de produse,la preţuri care concurează cu cele ale marilor retaileri. Te aşteptăm cu drag!