„Elixir al tinereţii“ - remediu tibetan miraculos vechi de 2000 de ani

1 65912 original jpg jpeg

Pentru detoxificarea ficatului ori pentru reducerea colesterolului, trigliceridelor ori a depozitelor de calciu din vasele de sânge, există un remediu vechi de peste 2000 de ani, considerat de mulţi un „elixir al tinereţii“.

Acest leac tibetan are numeroase beneficii pentru sănătate:estompează ridurile,te scapă de constipaţie,întăreşte sistemul imunitar şi te menţine în formă maximă. În plus,curăţă organismul de grăsimi,îmbunătăţind metabolismul şi vederea,previne atacurile de cord,garantându-ţi o viaţă lungă,fără boli. În combinaţie cu o dietă adecvată şi mişcare fizică,starea ta de sănătate se va îmbunătăţi considerabil.

Acest leac-minune este foarte uşor de preparat,având nevoie de doar 3 ingrediente.

Ai nevoie de:

300 g usturoi

1 kg lămâi proaspete

1,5 l apă

Cum se prepară

Încălzeşte apa într-un vas şi spală lămâile. Îndepărtează coaja atât de la lămâi,cât şi de la căţeii de usturoi,taie ingredientele şi pune-le în vasul cu apă clocotită. Mixează ingredientele şi lasă mixtura să fiarbă 15 minute (nu mai mult!),la foc mic. Dă vasul de pe foc şi aşteaptă ca pasta să se răcească complet,după care pune-o într-un recipient din sticlă.

Cum o foloseşti

Consumă 50 ml de amestec în fiecare dimineaţă pe stomacul gol,20 de zile. Fă pauză 10 zile şi apoi repetă procedeul,până când vezi că te simţi mai bine. După aceea,nu mai folosi remediul!