Elixir de detoxifiere - încearcă-l acum!

1 69772 original jpg jpeg

Te-ai întrebat vreodată ce înseamnă cu adevărat un elixir de detoxifiere? Expertul Joe Cross ne spune ce înseamnă şi cum poate fi preparat în doar câteva minute. Acest elixir este pe bază de ghimbir, suc de lămâie şi ardei iute.

Nutriţionistul ne spune că atunci când folosim mai mult suc de lămâie sau mai mult ghimbir,putem vorbi despre elixir. În plus,toate aceste trei ingrediente conţin antioxidanţi care ajută la eliminarea toxinelor din organism. De aceea,o detoxifiere se face o dată sau de două ori pe an.Elixirul este un amestec foarte concentrat,de aceea i se spune elixirul de detoxificare. Totodată,este ca o terapie care chiar dă rezultate. Aici este vorba despre puterea antioxidanţilor,fiind cei care detoxifică organismul.Acest amestec de lămâie,ghimbir şi ardei iute,este cel care stimulează metabolismul,făcând arderile mult mai active. Totodată,este cel care chiar o să ajute. În plus,un alt ingredient care se găseşte în acest elixir este turmericul,care are proprietăţi antiinflamatorii,şi în plus,este cel care ajută la combaterea durerilor arteriale şi de reumatism.

Reţeta elixirului de detoxifiere:

Ai nevoie de:

-sucul de la două lămâi

-două rădăcini de ghimbir,ras

-jumătate de lingură de ardei iute,praf

-o lingură de turmeric

-500 ml de apă

-o lingură de miere de albine

Mod de preparare:

Prima dată avem nevoie de sucul de la o lămâie,o rădăcină de turmeric,500 ml de apă şi o lingură de miere de albine. Punem în blender toate ingredientele,plus restul,şi amestecăm bine. Asta este tot.

Acesta este elixirul detoxifiant care ne ajută să eliminăm toxinele din organism. În plus,elixirul de detoxifiere poate fi preparat sub formă de suc,dar şi smoothie. Se bea dimineaţa pe stomacul gol. Tratament de curăţare a organismului se face o dată sau de două ori pe lună.