Elixirul tibetan al tinereţii veşnice

1 66717 original jpg jpeg

Elixirul tinereţii eterne tibetan este un amestec din 3 ingrediente pe care le ai acasă: lămâie, miere de albine şi ulei de măsline. Aceste ingrediente sunt sănătoase şi împreună ajută la prevenirea bolilor şi combaterea numeroaselor semne vizibile de îmbătrânire.

Elixirul tibetan care te ajută să arăţi mereu tânără este format din 3 ingrediente sănătoase care vor oferi corpului numeroase beneficii şi vor ajuta la regenerarea celulelor pentru a combate îmbătrânirea prematură. Acesta acţionează din interior către exterior pentru a menţine aspectul tineresc al pielii.

Iată care sunt componentele acestui elixir:

Acest elixir te va ajuta să fii mereu tânără şi să ai o piele sănătoasă,împiedicând apariţia ridurilor. Acest tratament poate fi urmat o lună,de două ori pe an.

1. Proprietăţile lămâii

Lămâile sunt considerate unele dintre cele mai puternice fructe,capabile să vindece organismul şi să combată unele boli. Acest fruct bogat ajută organismul să elimine toxinele şi este un puternic antibiotic natural. Sunt o sursă importantă de vitamina C,care este esenţială pentru menţinerea sistemului imunitar puternic şi pentru a evita anumite boli respiratorii,cum sunt pneumonia,bronşita,gripa sau astmul bronşic. Conţin şi vitamina P,care este responsabilă pentru întărirea capilarelor şi a pereţilor vaselor de sânge. Lămâiile sunt bogate în minerale,cum ar fi potasiu,magneziu,calciu,fosfor şi vitaminele B (B1,B2,B3,B5 ŞI B6).Studiile au arătat că până în prezent,lămâia este eficientă împotriva a mai mult de 150 de boli. Acest lucru se datorează capacităţii sale de eliminare a toxinelor şi pentru că sunt o bogată sursă de antioxidanţi,previn îmbătrânirea prematură a pielii şi stimulează regenerarea celulară.

2. Proprietăţile mierii de albine

Mierea este considerată a fi una dintre cei mai sănătoşi îndulcitori naturali datorită calităţilor benefice şi a substanţelor nutrivite pe care le are. Mierea de albine organică conţine minerale precum sodiu,potasiu,magneziu,calciu,fier,mangan,cupru,fosfor,seleniu şi vitaminele A,B şi C.

Ca un remediu natural,mierea acţionează ca un antibiotic care poate lupta împotriva

,rahitismului,reumatismului,durerilor de cap sau a ameţelii. În plus,funcţionează ca un regulator celular şi este eficient ca un toner pentru creier. Este recomandată pentru tratarea infecţiilor şi problemelor,cum sunt gripa,durerile în gât şi cele musculare,datorită proprietăţilor antiseptice şi antivirale.

3. Proprietăţile uleiului de măsline

Una dintre cele mai bune grăsimi pe care le poţi include în dietă,vin de la uleiul de măsline. Acest ulei este bogat în acid oleic,care reduce nivelul de colesterol şi poate preveni bolile de inimă. Acesta conţine acizi graşi mononesaturaţi,care ajută la lupta împotriva hipertensiunii arteriale,îmbunătăţirea circulaţiei şi previn formarea de cheaguri de sânge.

Uleiul de măsline conţine hidrocarburi şi steroli,cum ar fi vitamina E,care previne apariţia bolilor şi stimulează regenerarea ţesuturilor. Acesta,împreună cu o digestie sănătoasă are efecte antioxidante şi antiinflamatorii şi îmbunătăţesc absorbţia de calciu,magneziu şi zinc.

 Iată cum poţi prepara acest elixir tibetan:  

Prin combinarea acestor 3 ingrediente,vei avea un elixir puternic,care întăreşte sistemul imunitar,ajută la detoxifiere sângelui,îmbunătăţeşte sănătatea ficatului şi previne apariţia unor boli. În plus faţă de toate aceste beneficii,te ajută să menţii pielea sănătoasă şi să aibă mereu un aspect tânăr,care previne apariţia primelor semne de îmbătrânire.

Ingrediente

-100 ml de suc proaspăt de lămâie

-200 de grame de miere

-50 ml de ulei de măsline

  Mod de preparare    

Amestecă toate ingredientele într-un vas de sticlă cu capac şi păstrează-l în frigider. Trebuie să consumi o linguriţă din acest elixir în fiecare dimineaţă,pe stomacul gol. Ia-o în fiecare zi,timp de o lună,de două ori pe an.