Exerciţii tibetane care alungă tristeţea şi te încarcă cu energie

1 74614 original jpg jpeg

Atunci când simţi nevoia de puţină relaxare, ai putea să încerci şi un altfel de tip de exerciţii, care să te ajute în găsirea echilibrului dintre minte şi trup. Stresul şi problemele de sănătate pot fi tratate cu ajutorul minţii, aşa cum fac călugării din Tibet.

Ritualurile tibetane sunt o combinaţie de yoga şi exerciţii de aerobic. Mulţi oameni obişnuiesc să practice aceste exerciţii dimineaţa,pentru a beneficia de energie pe tot parcursul zilei. Dacă încerci exerciţii noi,vei avea o stare de bine şi un somn mai odihnitor. Sunt foarte uşor de făcut şi înlătură depresia sau tristeţea pe loc.

Ritualul 1

Stai cu braţele întinse spre podea şi ţine palmele în jos. Asigură-te că braţele sunt în linie cu umerii. Picioarele tale ar trebui să fie depărtate. Roteşte uşor capul spre tavan. Concentrează-te astfel încât să poţi număra,în gând,rotaţiile capului şi mişcă-l de câteva ori,până simţi că ameţeşti.

Ritualul 2

Stai fix pe podea şi ţine-ţi braţele pe lângă corp. Dacă te confrunţi cu probleme de spate,ţine degetele dedesubtul locului afectat. În timp ce inspiri,ridică-ţi capul de pe podea,împingând bărbia în piept. Ridică simultan picioarele cât de sus poţi.

Ritualul 3

Îngenunchează pe podea cu degetele de la picioare ţinute strâns. Pune mâinile pe spatele muşchilor coapsei şi coboară bărbia în piept. Arcuieşte partea superioară a spatelui. Mişcă-ţi capul înapoi ca şi cum ai trasa o linie cu nasul pe tavan. Întoarce-te încet la o poziţie verticală şi repetă ritualul.

Citeşte şi 5 lucruri despre terapia craniosacrală în stomatologie

Ritualul 4

Aşează-te pe podea cu spatele şi picioarele drepte şi bărbia în piept. Inspiră şi expiră adânc. În timpul respiraţiei,ridică fesele de pe podea,în timp ce îndoi genunchii şi deplasează greutatea la braţe şi picioare. Întinde capul înapoi şi repetă ritualul.

Ritualul 5

Aşează-te pe podea,în genunchi şi cu palmele lipite de jos. În timp ce expiri,ridică degetele de la picioare şi deplasează greutatea cu ajutorul braţelor. Îndreaptă,apoi,picioarele,arcuieşte uşor coloana vertebrală şi înclinăcapulîn partea stângă. Nu lăsa corpul să atingă pământul,cu excepţia degetelor şi a mâinilor curbate. În timp ce inspiri,împinge fesele în aer,făcând o formă inversată de V,cu picioarele şi braţele drepte,în timp ce împingi bărbia spre piept şi ţii tălpile pe podea. Apoi,în timp ce expiri,revino la poziţia de început.

Citeşte şi Îţi amorţesc des mâinile şi picioarele? Iată de ce!

Sursă foto http://blog.meraevents.comRecente

animal de companie jpg
Test de personalitate Ce vezi prima oara Sursa foto Abmeyerwood jpg
misofonie jpg
Relatie toxica Sursa imagine shutterstock 1340850398 jpg
om încăpățânat sursa  Shutterstock jpg
corpul uman sursa  Shutterstock jpg
shutterstock 1081879181 jpg
TEST Ce vezi prima oara iti arata ce profesie ti se potriveste Sursa foto shutterstock 55338187 jpg
Astenie de primavara jpg
dezlegare la vin shutterstock 1347135425 jpg
Floarea preferata dezvaluie un secret al personalitatii tale Sursa foto Unsplash jpg
Semnificatia trandafirului jpg
oameni fericiti jpg
boala oaselor fragile jpg
victoriabank md@clickpentrufemei ro jpg
stres jpg
TEST Animalul pe care l alegi iti dezvaluie defectele Sursa foto jagranjosh com jpg
Trei metode de identificare a partenerilor utili pentru afacerea ta min jpg
persoană care încearcă să se relaxeze la muncă imagine shutterstock 2198777181 jpg
Care sunt punctele tale forte Sursa imagine shutterstock 1619843515 jpg