Fructul care previne apariţia cancerului mamar

1 67045 original jpg jpeg

Pe lângă faptul că sunt delicioase, fructele au nenumărate beneficii asupra corpului. Desscoperă ce fruct inhibă creşterea celulelor tumorale la nivelul sânilor.

În urma unui studiu efectuat recent,cercetătorii americani au descoperit beneficii miraculoase ale fructului de mango asupra sănătăţii.O cercetare efectuată pe un grup de animale arată că cele care au fost hrănite cu 10 grame de mango deshidratat în fiecare zi timp de 12 săptămâni şi-au redus nivelul zahărului din sânge. Această descoperire le poate veni în ajutor pacienţilor care suferă de diabet. 

Mango previne cancerul mamar şi de colon

Alte cercetări arată că fructul de mango inhibă creşterea celulelor canceroase în corp,în special la nivelul colonului şi al sânilor. Acest beneficiu important se datorează compuşilor triterpen şi lupeol,care se găsesc în compoziţia fructului. Specialiştii susţin că aceste substanţe sunt benefice şi în combaterea cancerului de piele.

Mango ajută la scăderea în greutate

Fructul de mango este o sursă importantă de fibre. De asemenea,acest fruct conţine din plin vitamine A,B6 şi C. Astfel,prin consumul constant de mango,toxinele se elimină mai repede din corp,iar metabolismul arde mai bine depozitele de grăsime.